Mali ste komplikácie pri a po pôrode?

aninka30
24. jan 2011

Ahojte napadlo mi zalozit tuto temu, neviem ci tu uz take je, ale zaujimalo tie co ste mali nejake komplikacie pri alebo po porode...mne sa par minut na to ako sa maly narodil vytvoril vnutorny hematon a uz to islo...dva dni na JISke, transfuzie,CT atd...no hruza a bolest neskutocnaaaa...mate niekto podobny zazitok?

aninka30
autor
24. jan 2011

wau ziadna odpoved...to som len ja mala take "stastie"? 😀

kozorozec27
24. jan 2011

@aninka30 Ahoj,ja som mala tiez komplikacie pri porode.spolu s malou sme mali problemy so srdieckami.hrozilo,ze sa mi mala zadusi.tak po 7hod.kontrakciach mi urobili cisarsky

macilaci
24. jan 2011

@aninka30 neboj , nie si sama, ja som mala po pôrode HELLP syndróm a potom aj hematómy 😀

aninka30
autor
28. jan 2011

@macilaci co je to HELLP syndrom? 😅

majamat
7. feb 2011

@aninka30 ahoj, ja som bola na tom podobne. porod prebehol rychlo a mala isla von ta, ze mala pri hlavicke rucicku. dost ma roztrhala - ku konecniku. sit ma musel chirurg a museli ma uspat. po porode som mala stale bolesti a krvacala som. klesol mi tlak. museli ma zachranovat. bolo mi dost zle. v maternici som mala kopec krvnych zrazenin a maternica sa nemohla zavinovat. preto tie bolesti. cistili mi maternicu, znovu zasivali, dostala som kopec infuzii, liekov a transfuziu, ktoru museli este o 2 dni zopakovat, lebo som mala zle vysledky. cele ruky som mala modre co mi nemohli napichnut zily. bezne mavam dobre zily. na noc ma dali na pooperacku, ale na druhy den som bola uz normalne na izbe. nemohla som moc chodit, lebo som sa dost zadychavala. nastastie som sa celkom rychlo zotavila. mala je nastastie v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre