icon

Mali ste po pôrode s epidurálom tŕpnutie nôh alebo šije?

partnerka
20. dec 2013

Prosim, aby sa mi ozyvali iba mamicky, ktorych sa to naozaj tykalo. Dakujem

evakva
20. dec 2013

Mne pocas porodu s epiduralom trpla jedna noha (bala som sa na nu stupit) a pretrvavalo to este aj druhy den

katren
20. dec 2013

nie...mala som 2 epiduraly

andiekens
20. dec 2013

Ja som tiez mala trpnutie jednej nohy, nemusis sa bat.. 🙂

csina
20. dec 2013

mne pri Epi trpli obe nohy..ale skôr od stehien nižšie a čím nižšie, tým menej...na dotyk som ich mala skoro necitlivé.... po odznení účinkov Epi, mi nohy povolili, ale miesto vpichu ma bolelo cca 6 mesiacov... šiju si nepamätám, takže tá bola asi ok..

barusk
20. dec 2013

Nie nemala som ziadne vedľajšie ucinky. Akurat som ten vpich citila este asi pol roka po porode.

magdalenkami
21. dec 2013

nie,nemala som ziadny problem,bol to moj najkrajsi porod

sense
21. dec 2013

nie nemala, ani trpnutie noh ani sije, iba miesto vpichu ma bolelo asi dva dni lebo mi ju pichali na 2x ...problem som mala len s velmi nizkym tlakom....

ask
21. dec 2013

Dvakrat epi z troch porodov, ziadny problem, len max spokojnost🙂

irriss
21. dec 2013

necitila jsem nohy a nemohla se hybat 8 hodin 😉
(necitlive ....jakoby ochrnute nohy od pasu dolu)
Kdyby mne nekdo behem tech 8mi hodin nakrajel jako vanocku, vubec bych si toho nevsimla 😵 😵 😵

kessy11
21. dec 2013

nie, nemala som nič z toho 😉

livka299
21. dec 2013

Ja som mala dve epidurály a nemaĺa som žiaden problém

mirkapo
21. dec 2013

v den podania som si ich necitila, co je logicke, ale po 8hodinach uz som v pohode chodila.. ale ostal mi nasledok asi rok som si necitila pravy bok ( asi 20cm priemer, mohla som do neho pichat s ihlou a nic) ale nejako to po roku preslo samo od seba.

heni79
21. dec 2013

Nie, ani jedno. Všetko bolo úplne ok.

@mirkapo Po epidurále si si necítila nohy a pokladáš to za logické? 😕 A nebol to spinal? 😕 Lebo pri epidurále si nohy cítiť musíš, nakoľko po jeho zavedení môžeš dokonca chodiť!

tichanska1
21. dec 2013

Ja som tri a pol mesiace po pôrode spinálom a ešte sa mi občas stáva, že mi tŕpnu nohy, najmä nad chodidlom. No prvý mesiac to bolo každý deň. Ale to prejde...

klh013
25. dec 2013

Mne keď pichli epidural ma striaslo od zimi ma museli zakriť,chvilku sa mi triasli nohy,a potom ked ma posadili na fit loptu tak mi aj trošku trpli ale prešlo to do 10 minut a potom už nič ale na 3 den od porodu ma začala strašne boleť hlava a trochu ma pobolievalo na chrbte v okolo toho vpichu ale inak v pohode 🙂

stanka113
28. jan 2020

@irriss a čo si potom spravila? Ja mám takú pravú nohu, neudrží ma. Dakujem

macka111
26. jan 2025

@stanka113 zdravím Ťa stanka prosím ta prešlo Ti to? Dakujem