Mali ste sekciu v takomto horku?
na antolskej, bud tento rok, alebo roky predtym?
chcem vediet dve veci.
1. cim vas prikryli potom po sekcii na izbe, ked je takto horko. myslim tych prvych 24 hodin, kym treba lezat. lebo ja som v zime pri synovi mala paplon, ale teraz si to pod paplonom v horku neviem predstavit. ale hola tam pacientka tiez asi len tak nelezi...
2. v com su babatka. tiez ako v zime v zavinovackach??? neuvaria sa takto? ci su navolno?
plus napada vas iny rozdiel medzi sekciou v zime a v lete?
dakujem
ja tiez v lete - august. neplanovana sekcia. babatko bolo v zavinovacke, ale cez den bolo rozbalene a len v body. len na noc bol zavinuty. ja zakryta po sekcii normalnou perinou a bolo mi akurat. len prve dve noci, potom mi uz bolo teeeeeeplo.
@neznakaramelka ja som mala minuly rok, koncom juna, a to bolo tiez pekelne teplo, ked som bola na JIS, bolo to priserne, namali sme paplon, ale len obliecku, ale aj tak tam bolo uplne neznesitelne, lebo pripecene sestricky, pootvarali okna, pritom tam mali aj klimu, az ked ich dobre dodrbal prednosta kliniky, tak zavreli, a pustili klimu, tak sa to dalo
inak hola som nebola, mala som na sebe nocnu koselu
babatka boli len v bodycku, este si pamatam, ze v inkubatore bolo chladnejsie ako mimo neho, takze peklo to bolo
2 sekcie v lete,ak ti bude teplo ,daj sa prikryť len návlečkou,ja som bola pod ňou nahá lebo zo mňa neuveriteľne tieklo,takže tam si môžeš diktovať a detičky dajú do perinky ,ale len na prenos ,inak odstojené len v plienočke a košieľke a ty si sama potom upravíš...inak celkovo tým teplom katastrofa,ale treba vydržať.doma bude lepšie..
ja som rodila sekciou pred troma rokmi-bolo tolko stupnov ako teraz...prikryta som bola plachtou,uplne mi to stacilo...a v noci uz paplonom...a maly bol bez zavinovacky,len v plienke a tenuckej kosielke,v noci v perinke...
ja som rodila na Antolskej, pred tromi rokmi v auguste v najvacsom teple, sekciou - po nej mi bola zima, uz si ale nepamatam, cim som bola prikryta, potom na izbe boli paplony... babatka boli v zavinovackach, na izbe sa slnili hole

po sekcii ti bude asi zima, mne bolo, hoci som rodila tiez v strasnom teple, vsetci sa na sale potili, len ja som citila zimu, takze ta prikryju normalnou perinou - na salach a aj na JIS je klimatizacia, takze tam budes mat asi tu perinu, babatka boli v zavinovacke, kedze mi ho prevazali na JIS ku mne cez chodbu, tak ho zababusili , aby nedostal prievan, potom ti ho uz aj tak daju na izbu, tak si ho rozbalis, potom pri mne bol cely cas rozbaleny, mala som v nemocnici saunu , tak bolo teplo, takze dalsie dni som sa neprikryvala ani ja, ani babatko som, len zlahka vlastnou plienkou. Ja som rodila 2x sekcia v lete - jul, august a zakazdym strasne teplo, sekciu v zime neviem porovnat.