Mám už dosť tohto tehotenstva
Ahojte maminky... Bude to znieť mozno hrozne ale vyrozprávam sa vam... Toto je moje 3. Tehotenstvo, jedine ktore sme plánovali, kedže predchádzajúce boli skor necháné na náhodu. Tak vekmi ako som sa tešila ze otehotniem, tak zle to cele prebieha. Vobec sa z tehotenstva netesim, tiez sa bojim ako to budem zvládať ked sa narodí... Boli sme presvedčení ze to bude dievčatko pretože pri predchádzajúcich sme vzdy nejako vedeli co to bude, rovnako naše deti doma si mysleli ze to bude dievča a nakoniec to vyzerá ze to bude chlapec. Cele tehotenstvo zvládam velmi zle, od zaciatku hrozne nevoľnosti aj 10 x denne vracanie, potom som bola dva mesiace na antibiotikách lebo som mala na plucach nejaku odolnú baktériu. Do toho som dostala nejake srdcové problémy, rýchly tep, tachykardie aj okolo 150-180 tepov s cim som behala po kardio, holteroch, kde mi nic moc nezistili... Ked sa uz zdalo ze sa vsetko utrasie, zlomila som si prst, ktory mam treti tyzden v dlahe, predpísali mi fraxiparine injekcie ktore si každé rano picham do brucha kvoli zvýšenej zrážanlivosti. Neviem ci je to z toho pochopiteľne, ale uz mam tohto tehotenstva plne zuby, odkedy som tehotná lepí sa na mna smola, pri týchto všetkých pohromách sa bojim ci vobec prežijem pôrod kedže ma čaká tretia sekcia... Uplne som troska neviem si to vobec užiť, čakám kedy to uz skončí, keby som mohla tak uz chcem mat za tym. Naozaj asi minimálne myslim na to dieta co nosim, skor vidím ze matka svoj deti ktore mam doma a manželka je uplna troska a takto to cele nemalo byt, uplne je to naopak ako som si cele predstavovala. Co si o tom myslite? Ako z toho von? Hocičo mi napíšete poteším sa lebo akýkoľvek nazor zvonku je pre mna teraz vzácny. Rozmýšľam ci sa da nejako skor vyvolať pôrod, lebo urcite budem mat naplánovaný cisársky na termín... Dakujem vam za vsetko a ze sme tu jedna pre druhu...

@majkalabka držte sa a veľa síl ☹