Manžel pri pôrode počas 1.doby na Kramároch. Aké máte skúsenosti?

myzma
22. feb 2011

Ahojte, polozila som tuto otazku uz i vo fore porodnica Kramare, zial, bez odpovede, preto kladiem otazku priamo:

Kramare umoznuju mat manzela pri sebe i pocas 1. doby, avsak z vlastnej skusenosti spred roka viem, ze to zavisi dost od frmolu, ale predovsetkym od personalu. Poznam osobne len jednu zienku, ktora mohla mat muza pri sebe po cely cas vratene 1. doby. Preto sa chcem sa spytat, kolkym z vas, co ste rodili na kramaroch pocas roka 2010 - 2011 bolo umoznene, aby bol muz s vami pocas 1. doby a za akych okolnosti (napr. pocet zien na izbe, porod v noci apod)

Vopred dakujem za odpovede.

bosoriak
22. feb 2011

Mne nedovolili a ani mojim dvom kamaratkam (ja som rodila v 2009, kamosky v 2010). Vraj dovolia ak je malo zien, ale taka situacia tam asi nebola od roku 2006, takze pochybujem.
Na jednej strane je to pochopitelne, neviem si predstavit ako na mna predychavajucu kontrakcie bude pozerat aj daky cudzi manzel. Na druhej strane uprimne kaslem na pritomnost manzela pocas porodu, kedze vtedy ho ani nedokazem vnimat. Brala som to tak, ze som platila za tie dve hodiny, co sme mohli byt po porode spolu.

danielaviki
22. feb 2011

Ja som rodila vo februari 2010. Davali mi vyvolavacku aj tu mi skoro nedali lebo ze maju plno a ked ma chyti porod, tak nevedeli, ci ma budu mat kde odrodit. Porodila som po 24 hodinach cez obed a manzel bol so mnou az po zavedeni epiduralky cca 2-3 hodiny pred porodom a potom 2 hodiny po porode. Pocas tych 24 hodin co som tam bola som na "cakacich izbach" nevidela ani jedneho manzela.

bellugia
22. feb 2011

Aj ja som na príprave oboznámená s tým, čo sa pýtaš. Ak sa bude dať, bude tam, ale pochybujem. Asi tam bude môcť byť až neskôr, 2. doby, ako píšu žienky... 😒

beruska.zuzanka
22. feb 2011

@myzma IP 😉 @bosoriak ja som mala a rodila som 12/09 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre