Menštruácia po pôrode
Ahoj babenky som 2 a pol mesiaca po pôrode a menštruaciu som ešte nemala,kojím je to normálne kedy príde? 😖 .Ma stýmto niektora z vas skusenosti 😀
@saranata a je normálne,že som obe deti mala sekciou,ale pri prvej som plne dojčila a dostala som menzes hned po šestonedelí a teraz druhá dcérka je tiež plne dojčená, prešli 2 mesiace od pôrodu a menštruácia nikde..nechápem 🙂
@elizabeth22 az teraz som si vsimla🙂 nezalezí na tom ako rodíš , po kazdom dietati je to ine, hladina hormonov je ina, je normalne ked kojíš aj dlhšie nemenstruovat , takze ziadny problem
kludne nemusís mat menstruaciu aj celu dobu dojčenia
teraz pri tretej dcere som dostala menzes len prednedavnom , je to normalne, uzívaj si to ,ze nie je 😀 😀
@elizabeth22 ja som rodila spontánne, plne som kojila a menzes som dostala až pred dvomi mesiacmi,malý má 9.mesiacov
Ešte stále kojím, ale telo dáva najavo že je čas množenia 😀
@saranata
@nativanativa ďakujem za info,ste zlaté 🙂
Ja som ho dostala týždeň po šestonedelí a potom po 27 dňoch...ale teraz čakám a čakám a nič...môže sa mi teraz opozdiť alebo vynechať na pár mesiacov keď kojím viac?
Ahojte 🙂 aj ja mam ten problem.. prvu M po porode som dostala ked dcerka mala 4 mesiace.. a od vtedy nic..(presli 3mesiace) je plne kojena a zacali sme s prikrmami.. moze byt tak nepravidelna menstruacia??? ..ze aj 3-4 mesacne pauzy??? Dakujem 🙂
ja som si uzila krasnych 2,5 rokov bez kramov - a aj napriek tomu ze stale kojim, tak som ich dostala 🙂
@eeffka
@elizabeth22
Ahojte, menzes nemusí byť kľudne aj 2 roky, tak si to užívajte 😉 Teda jedine že by ste už chceli ďalšie bábo, to by mohol byť problém 😎 Moj druhý má 13 mesiacov a stále nič, super 😵
Menzes príde ked prestanete dojcit. Tak do 2 týždňov od odstavenia ... 🙂
@dencatko ja stale dojcim a kramy mi prisli aj tak :D
Tak ... Náhoda? Neviem to mi povedala dr. Ja som dlho nedojcila lebo som mala málo mliecka.. Tak neviem čo je na tom pravdy 🙂
@maminecka2 Dakujem 🙂 hned som kludnejsia 🙂
@jaruskaa Nie je za čo. Ináč treba si asi aj urobiť tehu test, lebo aj to by mohol byť teoreticky dôvod 😅 Ale samozrejme môže to byť tak ako som pisala vyššie. Ja sa stále vytešujem ale už som si aj test robila že čo keby... Bo inák to nezistíš 😜
Ahojte mamicky som 3 mesiace po porode minuly mesiac som mala normalnu menstruaciu a tento mesiac este.nic myslite ze ak mi nepride je to normalne ? Nekojim.

kkso moja mala ma 15m a ja furt nist, sice kojim ale uz len v noci... snad nie som v prechode 😀 😀 😀