icon

Menštruácia po pôrode

vikusik
25. okt 2012

Ahoj babenky som 2 a pol mesiaca po pôrode a menštruaciu som ešte nemala,kojím je to normálne kedy príde? 😖 .Ma stýmto niektora z vas skusenosti 😀

Strana
z2
eeffka
10. máj 2013

kkso moja mala ma 15m a ja furt nist, sice kojim ale uz len v noci... snad nie som v prechode 😀 😀 😀

elizabeth22
13. júl 2013

@saranata a je normálne,že som obe deti mala sekciou,ale pri prvej som plne dojčila a dostala som menzes hned po šestonedelí a teraz druhá dcérka je tiež plne dojčená, prešli 2 mesiace od pôrodu a menštruácia nikde..nechápem 🙂

saranata
16. júl 2013

@elizabeth22 az teraz som si vsimla🙂 nezalezí na tom ako rodíš , po kazdom dietati je to ine, hladina hormonov je ina, je normalne ked kojíš aj dlhšie nemenstruovat , takze ziadny problem
kludne nemusís mat menstruaciu aj celu dobu dojčenia
teraz pri tretej dcere som dostala menzes len prednedavnom , je to normalne, uzívaj si to ,ze nie je 😀 😀

nativanativa
16. júl 2013

@elizabeth22 ja som rodila spontánne, plne som kojila a menzes som dostala až pred dvomi mesiacmi,malý má 9.mesiacov
Ešte stále kojím, ale telo dáva najavo že je čas množenia 😀

miku1
16. júl 2013

@vikusik Po prvom pôrode som dostala menštruáciu po 4 mesiacoch, kojila som do 17 mesiacoch. Som zvedavá, kedy ju dostanem teraz po druhom pôrode.

aadulik2110
16. júl 2013

@vikusik ja som dostala menštruáciu po pôrode, keď mal malý 3,5mes.
@eeffka ja som kojila do 13 mes. a menštruáciu som dostala 3,5mes. po pôrode, ale moja suseda kojí ešte - malá má 23mes. a 1x menštruáciu dostala, keď mala malá 20 mes.

dandulina
16. júl 2013

@vikusik ja som kramy dostala az ked som prestala kojit...cize po vyse roku, po odstaveni maleho po cca 3 tyzdnoch..a bola uz pravidelna, kazdy mesiac..len cyklus sa mi menil..raz bol kratky, inokedy dlhsi..potom sa mi to ustalilo na 28 dnovy cyklus

elizabeth22
16. júl 2013

@saranata
@nativanativa ďakujem za info,ste zlaté 🙂

sefka6661
18. júl 2013

Ja som ho dostala týždeň po šestonedelí a potom po 27 dňoch...ale teraz čakám a čakám a nič...môže sa mi teraz opozdiť alebo vynechať na pár mesiacov keď kojím viac?

jaruskaa
6. apr 2015

Ahojte 🙂 aj ja mam ten problem.. prvu M po porode som dostala ked dcerka mala 4 mesiace.. a od vtedy nic..(presli 3mesiace) je plne kojena a zacali sme s prikrmami.. moze byt tak nepravidelna menstruacia??? ..ze aj 3-4 mesacne pauzy??? Dakujem 🙂

maminecka2
6. apr 2015

@jaruskaa
@sefka6661
Ahojte, ja som pri prvom dostala raz cca ked mal 8 mesiacov a potom nič, až ked mal cca 17 mesiacov, takze určite to môže byť. Asi sa opäť zvýšil prolaktín kojením. Teraz mám druhého, má 13 mesiacov a zatiaľ nič, tak sa teším 😀

otazocccka
6. apr 2015

ja som si uzila krasnych 2,5 rokov bez kramov - a aj napriek tomu ze stale kojim, tak som ich dostala 🙂

maminecka2
6. apr 2015

@eeffka
@elizabeth22
Ahojte, menzes nemusí byť kľudne aj 2 roky, tak si to užívajte 😉 Teda jedine že by ste už chceli ďalšie bábo, to by mohol byť problém 😎 Moj druhý má 13 mesiacov a stále nič, super 😵

dencatko
6. apr 2015

Menzes príde ked prestanete dojcit. Tak do 2 týždňov od odstavenia ... 🙂

otazocccka
6. apr 2015

@dencatko ja stale dojcim a kramy mi prisli aj tak :D

dencatko
6. apr 2015

Tak ... Náhoda? Neviem to mi povedala dr. Ja som dlho nedojcila lebo som mala málo mliecka.. Tak neviem čo je na tom pravdy 🙂

jaruskaa
7. apr 2015

@maminecka2 Dakujem 🙂 hned som kludnejsia 🙂

maminecka2
7. apr 2015

@jaruskaa Nie je za čo. Ináč treba si asi aj urobiť tehu test, lebo aj to by mohol byť teoreticky dôvod 😅 Ale samozrejme môže to byť tak ako som pisala vyššie. Ja sa stále vytešujem ale už som si aj test robila že čo keby... Bo inák to nezistíš 😜

petka0202
21. apr 2015

Ahojte mamicky som 3 mesiace po porode minuly mesiac som mala normalnu menstruaciu a tento mesiac este.nic myslite ze ak mi nepride je to normalne ? Nekojim.

veja2208
22. júl 2022

@vikusik ja som dostala v 22 m dietatka....teda skoro po 2r...ale teda kojila som

ankare
22. júl 2022

@vikusik samozrejme. Aj keď 2 roky nemáš menzes,je to normálne. Ja som dostala po 11 mesiacoch od pôrodu, stále som dojčila.
Drž sa!

Strana
z2