icon

Micro klystír pred plánovanou sekciou

martina_ja
24. mar 2025

Dobry den, prosím vás robili ste si niekto doma pred planovanou sekciou micro klystir? Dakujem za info

hopatko
24. mar 2025

@martina_ja urcite nie, ani pre planovanou, ani akutnou sekciou. Avsak, to ci budu robit v nemocnici, zavisi od konkretneho zariadenia.

snowflakenel
24. mar 2025

Nedali mi. Sestricka mi povedala.vecer na monitore pred sekciou, ze to casto rozbieha kontrakcie.
Ale pred prvym normalnym porodom mi dali a ani sa nepytali.

ejmylia
24. mar 2025

@martina_ja akoze uprimne pre mna je toto asi najvacsi strasiak. Sestra mala sekciu a nerobili jej teda ziadne klistir.

christie11
24. mar 2025

Pred porodom ktory skoncil akutnou sekciou mi ho v nemocnici neurobili. A mala som po porode velke problemy. Pred druhou - planovanou sekciou som si dala nejake capiky, bolo to potom ovela lepsie.

martina_ja
autor
24. mar 2025

Prave preto sa pytam. Mne je to tiez vcelku neprijemne a hlavne aj ked mi kedysi uz raz klystir robili tak potom stale beham na wc a v podstate nic, iba ma to drazdi. Tak by som sa radsej pripravila doma. V lekarni predavaju micro klystir je to na baze asi glycerinovych cipkov s olejmi. Preto ci mate skusenost a chcem byt aspon ako tak ,,vycistena” ako potom stresovat

michaela329
24. mar 2025

A budú to vôbec brať do úvahy? Úprimne, klystír mi robili v nemocnici pred pôrodom, teplým roztokom, nič strašné.

kiki68
24. mar 2025

@martina_ja treba sa s nimi dohodnut priamo v nemocnici. Aby sa nestalo, ze prides a budes musiet aj tak nieco absolvovat

martina_ja
autor
24. mar 2025

V nemocnici je na vyber. Ja sa pytam preto, ako som pisala hore, ze ked mi robili klystir pri prvom porode vobec mi to neurobilo dobre preto by som chcela prist ,,nachystana” z domu a ci mate skusenosti s microklystirom z lekarne

janqa27
2. apr 2025

Aj mne ho robili tusim 1-2 hodiny pred sekciou a nebolo to nic hrozné. Zapcha a este po sekcii je oveľa horšia 😁