icon

Môže žena otehotnieť po šestonedelí, keď ešte nemala menzes?

mondulka
28. sep 2012

🙂

svetllana
28. sep 2012

@mondulka Ano. Ja mam tak tretieho syna. Trafili sme ovulaciu 😉

anjelicek26
28. sep 2012

@mondulka - ovulaciu mozes mat uz po 4 tyzdnoch po porode a po prvych 6 tyzdnoch prvy menzes, alebo dve ciarky na teste. Mozne to je, priroda niekedy stvara psie kusy 😀 Rozhodne sa treba chranit.

xlucia
28. sep 2012

vies kolko beha po svete surodencov, co su narodeni 10 mesiacov po sebe 😀 ?

mondulka
autor
28. sep 2012

☹ JA mám 8 týždňov po pôrode a menzes som ešte nemala

mondulka
autor
28. sep 2012

No mne veru teraz do smiechu nieje ☹

anjelicek26
28. sep 2012

@mondulka - sprav si test a uvidis a keby si tehu, tak hlavu hore, ano bude to tazke, ale na druhej strane to ma velke vyhody, naraz do skolky, naraz do skoly, rovnake zaujmy.... deti s väcsim vekovym rozdielom sa casto nezhodnu, nie je to problem, ked su male,, ale na zaciatku puberty to asi take uzasne nebude 😝

mondulka
autor
28. sep 2012

A tá tabletka po sexe čo je?

anjelicek26
28. sep 2012

@mondulka - to treba do 72h po... a uz po 24h ma len 70% ucinnost :( Musis dufat, ze ste sa netrafili.

mondulka
autor
28. sep 2012

Ešte to nieje 24 hod a nevadí to keď som nemala menzes?Tá tabletka mi ho vyvolá?

melanka21
28. sep 2012

@mondulka a kojis? lebo zena ktora koji nemusi mat ms aj rok podla toho ako dlho koji, ale zas nie u kazdej zeny je to tak.

doska
28. sep 2012

@melanka21 veru nie u kazdej je to tak 😖 , ja som dostala menzes po 4mesiaci kojenia, a mliecka zacalo ubudat ☹ ...
@mondulka mne to lekarka vysvetlila tak, ze aj ked zena koji, a nema menzes moze otehotniet(vselikde sa to aj docitas), no je to individualne-podla mna, takze radsej treba davat pozor ked este nechcete hned dalsie babo 😉

doska
28. sep 2012

@mondulka myslim ze ta tabl po styku ti menzes nevyvola....

melanka21
28. sep 2012

@doska ano napisala som, ze nie vzdy je to tak, stretla som sa s tym uz aj ja sesternica koji uz 2 rok a miluje sa s manzelom vzdy naplno a neotehotnela a zas kamoska naopak kojila a otehotnela mesiac po porode, takze u kazdeho to moze byt ine.

anjelicek26
28. sep 2012

@mondulka - ale vyvola. Tato tabletka by mala sposobit odlupnutie sliznice, teda predcasny menzes, aby sa o tych 6 dni, ked vajicko doputuje do maternice nemalo kde uhniezdit.

maznacik007
28. sep 2012

ojoj moja kamoska sla na kontrolu po sestonedeli a skoncilo to ako tehotenska poradna... 😀 kojenie nie je antikoncepcia...

doska
28. sep 2012

@melanka21 fuha ! tak sesterka sa maaaaa 😉 (hej hej ved suhlasim, ja som videla ze si napisala ako si napisala 😅 )

@anjelicek26 heeeeej? no, ja som tu tabl raz uz pouzila ale menzes mi nevyvolala..preto som tak napisala...inak skusenosti nemam 😵

melanka21
28. sep 2012

@doska a to moze brat nejake tabletky ked koji????

mondulka
autor
28. sep 2012

Ďakujem za info pošlem tatu hladať pohotovostnú lekáreň,pretože druhé ešte určite nechcem a jaksi sme si pozor nedali

anjelicek26
28. sep 2012

@doska - moze prijst k miernemu krvacaniu, aj menstruacia by mala prijst skor, kazdopadne sa narusi sliznica a vajicko by sa nemalo uhniezdit.

@melanka21 - to je dost dobra otazka, co tento hormonalny kokteil spravi s kojenym dietatom 😖

melanka21
28. sep 2012

@anjelicek26 no podla mna by nemala len tak jest nejake tablety bez poucenia lekara ci???? ved v lekarni by jej mali povedat, ak koji tak by si mala davat pozor urcite, ved pri kojeni ani ibalgin sa nesmie uzivat a nieto este nieco na vyvolanie krvacania 🙂

melanka21
28. sep 2012

@mondulka ak kojis tak sa najprv informuje ci to vobec mozes uzit 🙂 aby si nejako dietatku nepokazila chute 🙂 alebo zaludok 🙂

mondulka
autor
28. sep 2012

Nie nekojím.Tato si vypil takže pôjde kúpiť tabletku až ráno ☹

anjelicek26
28. sep 2012

@mondulka - no ak nekojis je pravdepodobnost, ze sa menstruacia - a pred nou ovulacia - spusti je veru mozne aj teraz. Ty nemas moznost ist tu tabletku kupit? Je to daleko?

melanka21
28. sep 2012

@mondulka ani nekojis ani si este nemala menstruaciu po porode?? mozes byt tehotna uz dlhsie, ako dlho si kojila??? kamoska otehotnela tak mesiac po porode, sice malu kojila ale mliecko uz stracala, uz ju aj dokrmovala, takze sa to mohlo stat aj vam a tam si myslim, ze vam uz ziadna tableta nepomoze. Asi by som skusila test.

anjelicek26
28. sep 2012

@melanka21 - rozmyslam rovnako prave 😖 Skor by to v lekarni chcelo kupit dve veci - tehu test a tabletku a ten test si najprv urobit.

melanka21
28. sep 2012

@anjelicek26 no asi tak nejako , keby sa dalo tak kupit test a niekde ho rychlo spravit aby zbytocne nekupovala aj tu tabletu. ale tam ja si myslim, ze je to uz zbytocne, jedine, ze mala aj pred porodom a otehotnenim nepravidelny ciklus a teraz sa jej to stale upravuje, ale zas to je len domienka. takze asi skor ten testik najprv 🙂

mondulka
autor
28. sep 2012

Ale veď neubehlo ani 24 hod a to test asi neukáže si myslím tak rýchlo.A do rána to bude nejakých 36hod ako sme to robili.

melanka21
28. sep 2012

@mondulka ale urcite ste sa nemilovali prvy krat od porodu ci ano? ak ano tak to je nieco ine 🙂

doska
28. sep 2012

@melanka21 no tak to neviem...to sa treba opytat v lekarni....ja som tu ps tabl mala davno predtym...ale nejake lieky sa pocas kojenia mozu...napr antb pri zapale prs a tak...

@mondulka noooo treba skocit do lekarne urcite 😉

melanka21
28. sep 2012

@doska uz sme sa k tomu dopracovali :D ani nekoji a bol to ich prvy styk od porodu takze kludne ju moze zobrat :Da podla mna aj hned 🙂 aby zabrala ako ma 🙂