Môžem sa osprchovať po prasknutí vody?
chcem sa len opýtať takú blbú otázku, ak mi náhodou praskne voda, môžem sa ešte pred odchodom do nemocnice osprchovať? 😖 nezanesiem si tou vodou dnu nejaké baktérie? lebo keď som rodila prvýkrát, tak mi vodu nastrihovali až tam..Keď na mňa prišli bolesti doma, tak som sa v pohodičke nachystala, osprchovala, prezliekla a tak som išla..a teraz všade čítam, že ak praskne voda, ihneď do nemocnice...
baby zas neviem ako to je ked mi v nemocnici odtiekla voda mala som hod.lezat.ale ked sa to stane doma tak viem ze radili dat si vlozku a co najskor do nemocnice. 😉
Mne keď praskla voda, tak som sa doma osprchovala, oholila, išla do nemocky a tam som sa do pôrodu osprchovala ešte asi 5-6x - veeeľmi to urýchľovalo pôrod.
@tinki jeden pôrod máš už za sebou... už vieš aké kontrakcie predchádzajú pôrodu... viem, že sa odporuča po odtoku vody do 2 hodín ísť do nemocky... mne prvý raz voda odtiekla v nemocke, som tam bola už hospitalizovaná na pozorovanie a po odtoku mi kázali ležať, teda po natočení ctg., vybavení papierov.. za ten čas by som sa aj 5x ospršila doma 😉

ihned..tym myslene, ze sa môzes dat do poriadku..osprchovat 😉 ..a ist.....nie zajtra , pozajtra..ale v ten den 😉 ...takze sa kludne osprchuj, priprav, oblec..a podme rodit 🙂