icon

Môžem sa osprchovať po prasknutí vody?

tinki
27. jan 2011

chcem sa len opýtať takú blbú otázku, ak mi náhodou praskne voda, môžem sa ešte pred odchodom do nemocnice osprchovať? 😖 nezanesiem si tou vodou dnu nejaké baktérie? lebo keď som rodila prvýkrát, tak mi vodu nastrihovali až tam..Keď na mňa prišli bolesti doma, tak som sa v pohodičke nachystala, osprchovala, prezliekla a tak som išla..a teraz všade čítam, že ak praskne voda, ihneď do nemocnice...

traktor
27. jan 2011

ihned..tym myslene, ze sa môzes dat do poriadku..osprchovat 😉 ..a ist.....nie zajtra , pozajtra..ale v ten den 😉 ...takze sa kludne osprchuj, priprav, oblec..a podme rodit 🙂

ela2710
27. jan 2011

@tinki mozes sa osprsit a drzim palce 🙂 nech ti vsetko dobre dopadne a nech je mala krasna a zdrava 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
traktor
27. jan 2011

@stvura da si vlozku..oni v nemocke na to vyleju tekutinu a budu vediet co a ako 🙂

zuzkap2
27. jan 2011

@tinki kludne sa osprchuj 😉 mne praskla hned po osprchovani, ale to uz som mala aj bolesti kazde dve minuty a len tak tak sme to stihli do nemocnice

katarina822
27. jan 2011

baby zas neviem ako to je ked mi v nemocnici odtiekla voda mala som hod.lezat.ale ked sa to stane doma tak viem ze radili dat si vlozku a co najskor do nemocnice. 😉

sue
27. jan 2011

Mne keď praskla voda, tak som sa doma osprchovala, oholila, išla do nemocky a tam som sa do pôrodu osprchovala ešte asi 5-6x - veeeľmi to urýchľovalo pôrod.

stvura
Odpoveď bola odstránená
sisanka
27. jan 2011

@tinki v pohode sa mozes osprchovat 🙂 mne praskla voda, osprchovala som sa a sli sme..

benne
27. jan 2011

@tinki jeden pôrod máš už za sebou... už vieš aké kontrakcie predchádzajú pôrodu... viem, že sa odporuča po odtoku vody do 2 hodín ísť do nemocky... mne prvý raz voda odtiekla v nemocke, som tam bola už hospitalizovaná na pozorovanie a po odtoku mi kázali ležať, teda po natočení ctg., vybavení papierov.. za ten čas by som sa aj 5x ospršila doma 😉

tinki
autor
29. jan 2011

@benne
@sisanka
@stvura
@katarina822
@sue
@zuzkap2
@ela2710
@traktor
Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede.. 😉