icon

Môžete po cisárskom reze rodiť vaginálne s epidurálom?

20. júl 2024
snowflakenel
20. júl 2024

Preco nie? Nema to nic spolocne.

autor
20. júl 2024
beata_k
20. júl 2024

Ved tu ti pisu, ze obava nie je na mieste.

trinneo
20. júl 2024

Nie,nemohla, rodila som minuly rok v januari v MT a ked som hned hlasila, ze budem chiet epiruralku, tak mi ju nemohli dat, lebo co keby ruptura maternice....rodila som po 4 rokoch od cisarskeho...

autor
21. júl 2024

@trinneo to vážne ? Ja budem tiež rodit v MT no ja normálny pôrod bez epidural nedám 🧐😪. Mám strach.. a ak náhodou nemôžem si vybrať aj druhý cisársky? Nedali ti na výber ? Ďakujem za odpoveď

trinneo
22. júl 2024

Nie nedali mi na vyber...ale ja by som do cisarskeho dobrovoľne nesla... stačil prvy raz, uz to nechcem zazit...takže ja som bola nastavena, ze rodim normalne...a hoci teda epiduralku mi nemohli dat...mala som nejake oblbovaky, kym som sa otvorila, takže v pohode....ja mam z toho i napriek tomu velmi pekny zazitok a este raz by som to zopakovala kebyze sa cosi prihodi a islibby sme do tretieho

tinqua
Autor odpoveď zmazal
enya00
22. júl 2024

prvy sekcia, druhy prirodzeny rok a osem mesiacov po..mala som ist akurat na rizikovu poradnu kvoli druhemu cisarskemu..A rano kontrakcie, tak rovno do porodnice som isla.Malá uz bola v porodnych cestach, tak ine uz neostavalo a som za to rada 😌 prepichli mi vodu, 3x som zatlacila a uz bola vonku.Epidural mi nedali.Bol to rychly porod a co je super, po nom ziadne bolesti.Hned v ten vecer som fungovala, behala, kdezto po cisarskom katastrofa.Bolesti, prvy den len lezat.Dvihat sa niekolko minut.Pre mna urcite lepsi prirodzeny, cisarsky by som uz nechcela veru.To das, drzim palce 😌

snowflakenel
22. júl 2024

Misos mat indikacoi na sekciu , ak mas nejake ochorenie. Psychiater- strach z porodu.
Ocny, tlak, neurolog.
Mne ani pri indikacii od neurologa nechceli spravit sekciu. .....