icon

Možnosť dotknutia hlavičky pri tlačení

vveronikaa1
11. nov 2013

Ahojte...chcem sa Vas opytat co si myslite o moznosti dotknut sa hlavicky dietatka pri tlaceni?,,,ja som tuto moznost vyuzila a dodalo mi to silu a pre mna neopisatelny pocit...hladam tuto temu dlhsie ale pise sa o nej velmi malo a ak tak pozitivne alebo negativne,,,ale predpokladam ze kazda sme ina a kazda ma iny nazor,,,ak chcete mozte sa vyjadrit,,,Dakujem

zigzag
11. nov 2013

Ja som hlavicku citila, nemala som epidural, takze som vsetko citila, a pri tych bolestiach a cez to velke brucho, a v klasickej polohe si to dost dobre neviem ani predstavit, kontrakcia jedna za druhou, to by som asi nestihla :D ale keby ze rodim v drepe, tak urcite ano
@vveronikaa1

cawes
11. nov 2013

@vveronikaa1 ahoj aj ja som mala moznost aj sa dotknut aj sa pozerat ako rodim, nevyuzila som ani jednu nemala som potrebu u druheho vyuzijem urcite dotknutie

seemani
12. nov 2013

baby akože pozerať sa? to vám tam dajú zrkadlo? Ja by som asi omdlela 😀

vveronikaa1
autor
16. dec 2013

@seemani ahoj,,,áno tak ako píšeš dajú zrkadlo ale ja si myslím, že to bude asi pre silnejšie žalúdky,,,podarilo sa mi nájsť jedno video kde sú obe možnosti využité ale video je trocha kontroverzné pretože pri pôrode sú deti čo podla môjho názoru je dosť silný emotívny zážitok pre ne,,,prikladám link ale len pre silnejšie žalúdky a kto video pôrodu neodcudzuje

zuzka0605
16. dec 2013

tak ja vobec nemam potrebu to vidiet...a pravdupovediac ani dotknut nemam taky pocit..vsetko slo v poriadku aj bez toho

fidka79
Odpoveď bola odstránená
bettynka222
16. dec 2013

@vveronikaa1 rodila som po sediacky. Samozrejme som bola netrpezliva a chcela som svoje dieťatko mat co najskôr pri sebe. Po prvom zatlačení som sa spýtala dr ci sa vobec posunul. A ona ze áno, veď sa pozrite sama. Tak som sa zhora pozrela a videla som mrviacu sa hlavičku 🙂 bolo to krásne. Ale v zrkadle by som to asi nechcela vidieť 😀

maroli
23. dec 2013

@vveronikaa1 chcela som sa dotknut,natiahla som ruku,ale okamzite mi to zatrhli 🙄

andrea129
24. dec 2013

Ja som sa mohla dotknut rukou. Bol to krasny pocit... 🙂