icon

Ako zmierniť bolesť hlavy a ucha?

ellalove
Dnes o 05:32

Dobrý deň prišla som sa poradiť , boli sme uz u 2 Dr.
Priatel ma zdravotný problém nevieme prísť na to aký. Začalo ho postupne pobolievat ucho aj zub, pred par dnami to uz bol extrém kedy ani tbl na bolest nic nezabrali. Ze uz ho veľmi boli ucho aj hlava, ani dotknúť sa ucha nic lebo veľmi citlivá koza na dotyk,vnútro opuchnuté. Išli sme na zubní pohotovosť kde urobili rtg tam povedala dr ze aby vylúčili možnosť ze je to zo zuba treba ísť na orl pohotovosť. Ešte dodala ze ten zub v tej casti je OK ,je tam len povrchový kaz . Išli sme teda na orl pohotovosť kde mu vyšetrili komplet uši, dutiny,hrdlo, uzliny atd. Nakoľko ho boli často aj hrdlo pri prehltani. Ked to bude zo zubu musí ísť na chirurgický zákrok lebo to môžu byť osmičky na opačnej dolnej strane ktore sa nevedia preraziť. Plus k tomu priložím foto ss mu urobilo za uchom takéto čudo na koži. Cely den ma bolesti pol hlavy, aj pichave, nieje jedno ako leží, ucha sa neda dotknúť, nemali ste niekto niečo podobné? Ani tbl na bolest nezaberá. Ani novalgin kvapky na bolest hlavy. Dostal atb na preliecenie plus kvapky do ucha proti bolesti a svrbeniu ale nezaberá nic. Na dalsi týždeň ideme riešiť dalej ale ani nevieme kam a co. Na orl pohotovosti este dodala ze to moze byt zapal ktorý este len začína a ktorý nieje vidieť este. Biele na foto je kremík ktorý mu davam. Vrchnej casti koze na uchu ani dotknúť sa neda boli ho plus aj blizko ucha koza na hlave veľmi citlivá na dotyk. Pytam sa len pre rady ci niekto niečo podobné nemal. Samozrejme ideme riešiť dalej k dr. Ďakujem za každý typ.

janinah
Dnes o 06:18

Môže to byť niečo herpesovité,vtedy atb nepomôžu.Skúste zavolať na kožné odd.v nemocnici,či ho dnes nemá kto tam pozrieť.Alebo zajtra na koznu amb,kde netreba čakat na termin 3 mes.