Môžu mi po pôrode dieťa vziať?
Milé mamičky chcem touto cestou dosiahnuť nejakej pomoci tak skúsim sa opitat či je možné aby hned po bezproblémovým pôrode zdravého dieťaťka vám nemocnica na základe anonymného udania vám vaše dieťa vzali a to bez akých kolvek prevereny či vôbec sú udania na matku pravdivé toto je môj vlastný príbeh .
To ani najlepší režisér nenapíše také scifi. 🙄 Ja som za všetky deti rada, že to tvoje ti odobrali, ak je to pravda, lebo žena, ktorá si po 4 rokoch spomenie, že má dieťa, je pinda, nie matka. 🤢
Neexistuje, že si bojovala o dieťa, keď sa k tomu nevieš vyjadriť. Na odobratie dieťaťa je veľmi vážny dôvod.
Mojej mami bývalá kolegyňa mala 12 deti, z toho 6 v detskom domove, tri adoptované a tri u seba , v podmienkach, ako z pralesa, žili v nejakej plechovej chatrči, v lese, bez vody, bez tepla, chodili s bandaskami a pýtali vodu od okoloidúcich, smrdeli, že tri dni sme nevedeli vyvetrať, mama im nosila jesť, prala im, lebo jej bolo ľúto tých detí...muž jej pil, bil ich, a predsa mala tie tri deti u seba. Tamtych sa sama zriekla, ešte za mlada. A sociálka na nich nemala páku, lebo aj keď žili ako žili, dobré sa učili, nechodili poza školu, ich matka robila.
Čiže ty si musela urobiť niečo veľmi zle, keď ti hneď vzali dieťatko. Ono ti raz poďakuje.
Chudak chlapcek hadam sa z tych abstakov rychlo dostal 🙁

@hovorpravdu moze klamat kolko chce ani na nete jej to ani srnky neuveria. Ved to je vidno z jej prejavu ako na tom je. Neoblbne nikoho len seba. Mozno ju len napadlo ze keby mala dieta u seba tak dostava vyzivne a mà na davku.. je to smutne ze sa clovek vie takto znicit ,chudak maly Snad ho nebude nicit aj jemu. Takyto clovek len taha druhych na dno. Ked nie je cista ani by za nim nemala chodit ak mà co len trochu lasky k nemu .Prajem jeho babicke vela sil a vsetko dobre!