Môžu mi po pôrode dieťa vziať?
Milé mamičky chcem touto cestou dosiahnuť nejakej pomoci tak skúsim sa opitat či je možné aby hned po bezproblémovým pôrode zdravého dieťaťka vám nemocnica na základe anonymného udania vám vaše dieťa vzali a to bez akých kolvek prevereny či vôbec sú udania na matku pravdivé toto je môj vlastný príbeh .
len tak bezdovodne to nebude a ak je tam podozrenie na nejaky seriozny problem alebo dovod, tak to budu zrejme presetrovat teraz
Na odobranie dieťaťa ešte v pôrodnici musí byt asi nejaký závažný dôvod 🤷🏼♀️ Neverím, že ti ho neoznámili. Čiže je potrebné riešiť konkrétne obvinenie a asi najlepšie je najať si právnika a skúsiť to nejako vysvetlit ak je to “nedorozumenie”. Podľa vyjadrovania by právnik asi bol ta najrozumnejšie voľba. Držím palce
Neexist … musí to mat vážnejší dovod … teda lepšie povedaný vážny dovod … deti hneď neodoberajú ani keď majú zle podmienky … dajú šancu na nápravu
Hm mna prve napadlo, nenasli Ti nieco v krvi co by na zaklade anonymu chceli zistit ? Viem ze asi je to pritiahnute za vlasy 😃 ale nikdy by Ti dieta len tak nezobrali bez toho aby si to preverili a toto jedine ma napadlo kedze vravis ze to bolo hned po porode v nemocnici.
Ak ti aj dieťa vzali, dostala si normálne papiere kde boli napísané dôvody
Či bol pôrod bezproblémový alebo nie, alebo či je dieťa zdravé alebo nie, nemá vplyv na to, či ti sociálka pre nejakú príčinu dieťa odoberie
Ak chceš, aby ti baby tu poradili, treba napísať pravdu čo sa stalo
@ivik4 ani toto nie je dostatočny dôvod. Keď som bola v pôrodnici, bolo tam novorodeniatko ktoré malo abstinenčné príznaky, matka fetka na prvý pohľad, brala aj počas tehotenstva. Síce tam bola za ňou sociálka ale dieťa jej neodobrali. Neviem aké to malo pokračovanie ale normálne s ním odišla z pôrodnice aj s otcom dieťaťa, možno ten bol čistý tak preto, to už neviem. Čiže autorka musí mať veľmi veľký problém a neverím, že si ho nie je vedomá. Nežijeme na púšti v Afrike, tu ti dieťa len tak po pôrode nemôžu odobrať.
@ivik4 ahoj Ivka nie v krby ani v moči pri pôrode mi nič nenašli veď aby nemohli ale mne bolo zistené že som tehotná až koncom 5mesiaca do tedy som občas áno je pravda užívala d.... A ako mi potvrdili že som tehotná som si nedávala nič a to prisahám lebo v tom čase mi aj začala liečba na hepatitídu tipu C.a pri tejto liečbe pacient musí abstinovat 3mesiace a musí odovzdať 3psychyatrom potvrdenia o abstinencia až potom vám zistia liečbu čiže som nemohla nič brat po ginekologickom visetreny a potvrdení že som tehotná má poslaly na krátke pozorovanie visetrenie do Ga nemocnice v tedy mi boli odobrané posledné krvné aj močové odbery gde samozrejme ešte boli pozitívne testy ná drogy ale od tedy žiadne nové odbery mi robené neboli svojho syna mylujem a keďže mi bolo 18rokoch povedané že deti mať v živote nebudem tak som bola s tým zmierená no prišiel deň a Boh mi tak tiež dal tú možnosť spoznať rolu matky ale náhle sa stalo to čo mi zrútilo celý život a deň čo deň sa pitam je vôbec na niečo dobré sa snažiť keď mojom prípade to nikoho dodnes nezaujíma a to ma mali už 4ročky 😓😢☯️
@nikoletamarcusko ono odobrať dieta nie je take ľahké … naozaj si si prečítala dokumenty ktoré ti dali ? Tam máš dôvody z akých ti dieta odobrali … čo sa v nich píše ?
Tebe odobrali dieťa pred 4 rokmi a až teraz si si na neho spomenula? 🤨
@nikoletamarcusko kde je teraz tvoje dieťa? Riešila si to doteraz nejako? Čo máš napísané v papieroch o odobratí, aký dôvod?
Pokiaľ viem žiadne dokumenty mi neboli aby dane iba tehotenská knižka mi bola vrátená a správa o prepustený z nemocnice
Za 4 roky si nebola na socialke a kade mozne ? Bola si niekde ?
@nikoletamarcusko v galante a len tak odobrat ? to nie je mozne museli to byt neodkladnym opatrenim do 24 hod a ty si musela dostat rozhodnutie nasledne museli byt riadne konanie ty mas odnate rodicovske prava ? maly je v pestunskej alebo v profi rodine ? kedy bol s nim posledny kontakt
uprimne socialka v galante ak ma umiestnit dieta do ustavky tak to neurobi ani na hlasenia atd to uz miseli byt nieco fakt vazne a nepopieratelne
@nikoletamarcusko nehnevaj sa, ale nepíšeš pravdu, kde je teraz tvoje dieťa? Si s ním v kontakte?
To riešiš teraz po štyroch rokoch??? To na tvojej fotke je koho dieťa?
Určite by ti ho nevzali pre nič bývam kusok od pentagonu a tie fetacky majú svoje deti pri sebe... takze v tom musí byt nejaký závažný dôvod.
Bože prečo takéto ženy môžu mat deti?????
@elizabet173 no samozrejme riešila ale povedali mi vtom čase že stim nejde robiť nič len sa obvolat na súd čo som aj následne urobila môj syn je v dočasnej starostlivosty starej matky z otcovej strany no pri každom mojom akom kolvek pokuse nejakou cestou skúšať získať syna stoho nastávajú len vážne vihrazky a problém z tejto strany otcovej rodiny maloletého
@nikoletamarcusko nepíšeš pravdu, že ti nedali žiadne papiere, ani v tom, že nevieš, prečo to dieťa bolo odobrané. Čo máš v súdnom rozhodnutí, keď píšeš, že si sa odvolala? O aké obvinenia, udania smerom k tebe išlo?
@nikoletamarcusko kto rieši tuto situáciu? Ty sama? Máš právnika?
tak ale maly mohop mat kludne abstaky po porode ked si do piateho mesiaca brala drogy a plus hepatitida C u matky je dobre ze si ho vzali z rodiny taketo deticky nemaju velmi sancu na novu rodinu a adpociu
klobukndolu pred tou babkou
@nikoletamarcusko a kolko na maleho platis mesacne ? posielas mu aj navyse darceky a tak ?
Poznam jednu ktorej dieta po porode nedali, lebo jej zistili z krvy, ze nieco v sebe ma
@loginexistuje aj keby mal absťáky a matka hepatídu, tak jej ho len tak neodoberú a nevrátia ani na odvolanie, že by sa o neho starala pod dohľadom
Ale ak si sa odvolala tak si predsa musela mat papier ze skrz co sa odvolavas, napisany dovod preco Ti dieta vzali
@ivik4 tak vám poviem čo sa tika mňa sociálka všetko riešila mimo mňa z mojou mamou sme do
Teraz skúšali všelijaké možnosty ale keď nikto stim nič nerieši veď aj to že mám nejakú koliznu opatrovateľku som aj z mamou zistila keď mali mal 2roky aj to len preto že som išla udať na starú mať ktorá má dočasné môjho syna zvereneho že porušuje súdom dane veci inak by sme možno dodnes netušili že nejakú koliznu opatrovateľku mam
@ivik4 presne tak, nepíše všetko, ťažko reagovať
@elizabet173 ved to nie ale nech netvrdi ze bol zdravucky 😉 ako zjavne otcova strana prejavila zaujem preto to tak urobili otazka je aj kolko mala rokov pri porode atd
@nikoletamarcusko prečo dieťa nebolo zverené tvojej mame? Koľko malo dieťatko týždňov, keď ti bolo odobrané? Opakujem že v súdnom rozhodnutí dôvod máš. A máš tam zrejme aj meno kolíznej opatrovateľky.

Nemocnica ti dieťa nezobrala... A sociálka ti ho tiež určite nezobrala bezdôvodne