Môžu začínať pôrodné bolesti pobolievaním celého brucha?
,,,teda okrem inych bolesti, ako bolest krizov, vystrelovanie bolesti do stehien a nieco ako menstruacne bolesti.... Som v 40tt. Dakujeeeem
Prvorodicka nela
ahoj...radsej chod do porodnnice...tam budes v spravnych rukach vzhladom na tt v ktorom si...tu na koniku ti moc neporadime.vela zdaru 🙂
Rychlo treba ist do porodnice. Pravdepodobne sa zacina porod. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne!
Ahoj, určite sa zberaj do pôrodnice, takto sa to začína, neviem, či máš aj kontrakcie a ako často, ale určite nečakaj a presuň sa, kde to je bezpečnejšie 🙂 veľa šťastia 🙂
mna vecer zacalo poliet brucho ako pri menstruacii a rano som sla na poradnu a odtial ma lekar vzal hned na porodnicu uz som bola otvorena na styri cm.tak radsej chod do nemocnice a drzim palce 🙂
no, asi ano, mne tvrdlo brusko cely den ale nic neobvykle... ale zrazu o 16:00 prisli take cudne bolestu brucha celeho, 3x ma prehnalo na velku a o 17:45 bola mala na svete... niekedy sa to zvrtne velmi rychlo ako u mna, 1-ve dieta som rodila ani nie 3hodky, 2-he ani nie 2 hodky a tretie uz nemozem mat lebo porodim doma 😀...
ked sme dosli do nemocky, cca 16:40, cize ani nie hodina, bola som otvorena na 6cm... tak drzim palce a radsej zajdi na pohotovost... nic tym nepokazis..
no ja som mala prvy krat take bolesti celeho brucha vcera doobeda a dnes som bola u lekara a ked ma pozeral , tak povedal, ze som neni otvorena a ze mam prist o tyzden a pred chvilkou ma tiez prehnalo dva krat, ale nemam ziadne bolesti do stehien ani nic podobne, tak som zvedava co a ako..... 🙂

mozu, asi by si sa mala zbalit do porodnice. drzim palce, nech to mas rychlo za sebou 🙂