icon

Menštruačné bolesti a bolesti krížov v 37. týždni tehotenstva

Včera o 07:36

Ahojte, kolko vam asi trvali menstruacne bolesti v podbrusku, tvrdnutie bruska a bolesti v krizoch predtym nez ste porodili? Ako ste vedeli, ze uz prichadza porod a kedy ste sli do nemocnici? Dakujem za rady

anonym_ea3995
Včera o 07:57

@anonym_autor to , co opisujes je predzvest... nie je to porod samotny... porod zacina pravidelnymi opakujucimi sa krcmi... casto sprevadzany odidenim hlienovej zatky, pripadne prasknutim vody....

autor
Včera o 08:04
@anonym_ea3995

@anonym_autor to , co opisujes je predzvest... nie je to porod samotny... porod zacina pravidelnymi opakujucimi sa krcmi... casto sprevadzany odidenim hlienovej zatky, pripadne prasknutim vody....

@anonym_ea3995 bolo to myslene presne ako ste napisali - kolko cca po takejto predzvesti sa aj realne rozbehol porod. Ci dni alebo tyzdne. Nemam zial skusenosti 🙂
a ospravedlnujem sa za preklep do *nemocnice

anonym_ea3995
Včera o 08:53
@anonym_autor

@anonym_ea3995 bolo to myslene presne ako ste napisali - kolko cca po takejto predzvesti sa aj realne rozbehol porod. Ci dni alebo tyzdne. Nemam zial skusenosti 🙂

@anonym_autor ja som nemala ziadne poslicky do 38+5, do terminu sekcie... je to individualne... je to len signal.. ale nemusi nic znacit, aj vsetko... neda sa to podla mna zovseobecnit... mozes kludne prenasat

anonym_d2a08c
Včera o 09:30

@anonym_autor u mna to zacalo vecer o cca 10, v noci mozno o 2 mi odtiekla voda a porodila som poobede okolo jednej. Ked mi zacali tie jemne menstruacne krce, vobec som nevedela, ze idem rodit, lebo v ten isty den som mala poradnu a vobec nic nenasvedcovalo porodu.

petrao2
Včera o 09:34
@anonym_autor

@anonym_autor presne tak to začalo o pol noci nepomáhalo nic ani sprcha
O 13 som si na 2hodiny pospala a ked som sa zobudila uz som krvacala
Dcera sa narodila presne 48 hodín od prvého "krcu"

verus_16
Včera o 09:44

Ja som mala tieto predzvesti cca 2 tyzdne pred... tusila som ze to pride skor a ze to do 40 tyzdna nedam. (Naraz sa mi dychalo lepsie, bolesti krizov, tlam na panvu). Tak sa aj stalo, voda mi praskla zaciatkom 38 tyzdna. Ale ano suhlasim velmi individualna zalezitost.

anonym_f164cd
Včera o 11:36

Pri kazdom porode som mala poslickov cca mesiac pred terminom.
Pri prvom mi odtiekla voda.
A pri dalsich-vyvolavane nabehli kontrakcie.

mmoni89
Včera o 20:30

@anonym_autor ja som to mala pri prvom od polovice tehotenstva 😅pri dalsich dvoch tak posledny mesiac