Menštruačné bolesti a bolesti krížov v 37. týždni tehotenstva
Ahojte, kolko vam asi trvali menstruacne bolesti v podbrusku, tvrdnutie bruska a bolesti v krizoch predtym nez ste porodili? Ako ste vedeli, ze uz prichadza porod a kedy ste sli do nemocnici? Dakujem za rady
@anonym_autor to , co opisujes je predzvest... nie je to porod samotny... porod zacina pravidelnymi opakujucimi sa krcmi... casto sprevadzany odidenim hlienovej zatky, pripadne prasknutim vody....
@anonym_ea3995 bolo to myslene presne ako ste napisali - kolko cca po takejto predzvesti sa aj realne rozbehol porod. Ci dni alebo tyzdne. Nemam zial skusenosti 🙂
a ospravedlnujem sa za preklep do *nemocnice
@anonym_ea3995 bolo to myslene presne ako ste napisali - kolko cca po takejto predzvesti sa aj realne rozbehol porod. Ci dni alebo tyzdne. Nemam zial skusenosti 🙂
@anonym_autor ja som nemala ziadne poslicky do 38+5, do terminu sekcie... je to individualne... je to len signal.. ale nemusi nic znacit, aj vsetko... neda sa to podla mna zovseobecnit... mozes kludne prenasat
@anonym_autor u mna to zacalo vecer o cca 10, v noci mozno o 2 mi odtiekla voda a porodila som poobede okolo jednej. Ked mi zacali tie jemne menstruacne krce, vobec som nevedela, ze idem rodit, lebo v ten isty den som mala poradnu a vobec nic nenasvedcovalo porodu.
@anonym_autor presne tak to začalo o pol noci nepomáhalo nic ani sprcha
O 13 som si na 2hodiny pospala a ked som sa zobudila uz som krvacala
Dcera sa narodila presne 48 hodín od prvého "krcu"
Ja som mala tieto predzvesti cca 2 tyzdne pred... tusila som ze to pride skor a ze to do 40 tyzdna nedam. (Naraz sa mi dychalo lepsie, bolesti krizov, tlam na panvu). Tak sa aj stalo, voda mi praskla zaciatkom 38 tyzdna. Ale ano suhlasim velmi individualna zalezitost.
Pri kazdom porode som mala poslickov cca mesiac pred terminom.
Pri prvom mi odtiekla voda.
A pri dalsich-vyvolavane nabehli kontrakcie.
@anonym_autor ja som to mala pri prvom od polovice tehotenstva 😅pri dalsich dvoch tak posledny mesiac

@anonym_autor to , co opisujes je predzvest... nie je to porod samotny... porod zacina pravidelnymi opakujucimi sa krcmi... casto sprevadzany odidenim hlienovej zatky, pripadne prasknutim vody....