Na ktorý týždeň ste mali naplánovaný cisársky rez?
Pri prvej dcèrke som mala na 38+5.
Teraz som 36 tt ,ale bábätko je o 2 týždne väčšie. Pozerajù aj rozmery,alebo iba TP?
Mne 38+5, ale tá veľkosť babatka je relatívna. Prvý syn bol celé tehu tiež väčší,pred porodom podla sona veľkosť 4,30kg, po narodeni 3,75kg 😉
Ja štvrtú sekciu 37+0 a babo malo 3900 g
38+5
Ja som mala sekciu 12 dní pred termínom. Ale mala som problémy s vysokým tlakom.
mne chceli týždeň pred termínom (mne termín sedel aj podľa sona na začiatku tehotenstva, aj s dátumom, ktorý som si rátala podľa ovulácie). ale keďže dôvodom sekcie bola iba poloha bábätka, ktoré chcelo ísť riťkou, tak som sa nedala a na koniec prišiel na svet presne v termíne.
Ja v 38 tt. Malý mal 2,8 kg. Ale ja som mala placentu praeviu a je super že som to dotiahla až do 38 tt a aj váha synčeka bola na to všetko ok. Teraz ma tiež čaká sekcia ale len kvôli tej predošlej. Teraz je všetko ok. Primár ale tiež chce urobiť sekciuv 38 tt aby neriskoval. Ja by som ale rada až v termíne.
@miry22 ja som mala 37tt a malá mala 2600g a 48cm.
@butterfly333 moja mala 2760 a 47cm
V Poprade robia 10_14 dni pred tp,ja som mala tp 3.8.2014,planovana sekcia mala byt 22.7.2014,nakoniec akutna 13.7.bola som v 37tt,vaha 2450g,46cm
Ja mám prvý termín 5.7 a druhý 12.7 a zatiaľ žiadne plánovanie,poradnu mi dal až 7.7, keďže nemám nikoho zaplateného,tak zjavne na mňa kašľu...
Syn 3 dni pred termínom, nakoľko to bol piatok a cez víkend bol pôrodník odcestovaný. Váha 3100g.
Dcérka 39+1 - čo sa mi zdalo neskoro, nakoľko som mala bolesti posledné 2.tt a presne vtedy sa mi preťažila maternica neskutočne. 😔Váha 3500g.
A teraz som sama veľmi zvedavá, či bude zas čakať tak dlho, alebo bude sekcia skôr.
Máte nejaké skúseností? Bežne čakajú pri tretej sekcii na začiatok 40.tt, aj keď má žena bolesti, resp. mala problém pri druhom tehu?

@miry22 ja som mala 37+5