Návrat plodnosti po sekcii
Ahojte,môžete mi napísať svoje skúsenosti,kedy ste dostali menstruaciu po cisarskom reze? Malý mal.uz 4 mes. je plne dojčeny,ale používame cumlik a občas vodu na fľašu,pri predoslych porodoch si velmi nepamätám ako skoro to prislo,ale boli to prirodzenébpôrody,nespolieham sa na antikoncepciu pomocou dojcenia,pretože viem,ze to.nie je spoľahlivé,ďakujem za vaše skúsenosti
Ďakujem🙂
@emmany Sposob porodu, dojcenie-nedojcenie, MS ano ci nie, vsetko je individualne. Teoreticky mozes, jedno ako si rodila a ci uz mas MS, otehotniet aj hned po sestonedeli. Nespoliehaj sa na prichod MS a ani na dojcenie.
Ja som tiez kojila plne az takmer 7 mesiacov a potom este do roku a pol, MS som dostala po cisarskom po ca. 5 mesiacoch a to tak pravidelne ako svajciarske hodinky.
Ak nechces otehu tak uz po 600nedeli treba riesit ochranu. Na "davanie si pozor" sa nespoliehaj. mam tri blizke kamosky, ktore ani MS nestihli dostat a ake prekvapko.😨
No ja som rodila spontane a to si veru nepametam 🙂 ale po 1 sekcii to bolo asi po sestonedeli ale taku ze som skoro vykrvacala 🙄 a druha sekcia bola cca 15 mes a dostala som ju 3mes po sekcii ale ja spm nekojila ani jednom pripade.
Ja som po tretej sekcii,plne kojim a po 5 mesiacoch prisiel menzes.

@emmany No..mne vravel na kontrole po sestonedeli,aby sme si davali pozor,ak tam nechcem byt do roka znova. Ale nakoniec som.dostala ms az po 22m.po obmedzeni dojcenia na jedno denne.
My sme si cely cas davali pozor,neotehotnela som,ale tak si myslim,ze aj vek zohral rolu,predsa som mala 37,ked sa narodilo druhe.
Pri malom tiez ms az po roku od narodenia a mesiac od odstavenia.
Ale kamoska po sekcii dostala ms po 4m...
Obe sme.dojcili,ona dokocna mala dost vysoku nadprodukciu.. A ja som zas nedojcila v noci,resp.tak raz za cas.