icon

Nemám mlieko. Poraďte vhodnú alternatívu

simi121
27. okt 2017

Ahojte žienky, chcem sa spýtať akú značku meterských mliek by ste doporučili v prípade, že nemožete kojiť už henď po narodení?

daraca_k
27. okt 2017

Ja používam sunar complex, pretože obsahujé skutočný miečny tuk a nie je nahradzovaný rastlinným tukom ako iných značiek

andreeblaho
27. okt 2017

Taktiež sunar buď complex alebo premium

simi121
autor
27. okt 2017

A objednávate ho alebo kupujete v predajni? Pýtam sa kvôli akciám a podobne.

jantato
27. okt 2017

kazdemu dietatu asi ine sadne, ale ja ked som to riesila, tak mi bolo odporucane
HIPP BIO COMBIOTIK a veru sadlo na prvy šup. Ale myslim ze kazda ti poradi to co im sadlo,takze budes tu mat vymenovane asi vela druhov.

jantato
27. okt 2017

este by som dodala ze na zaciatok ten HIPP BIO COMBIOTIK , neskor sme boli uz len na mlieku BEBA.

andreeblaho
27. okt 2017

Ja kupujem na sunar.sk ale ono ťa to presmeruje aj tak na feedo 🙂

drobcek26l
27. okt 2017

Za mna urcite Sunar Premium kupujem v lekárni nakoľko ho mame na predpis keďže sme s manželom alergici

svetlana35
27. okt 2017

my od narodenia nutrilon nenatal nakolko mame predcasniatko. zatial mu sadol.

kikus48
28. okt 2017

Nutrilon je super. Ked mas alergiu ty ci manzel tak HA. Niekolko krabic ti predpise aj obvodak. Hlavne nemem mlieka. Bude potom boliet brusko.

marion09
28. okt 2017

a co mlieko AMILK????

ervenka
28. okt 2017

@kikus48 Nasemu najstarsiemu nutrilon vobec nesadol. Hrozne koliky. Ani HA nezabral. Presli sme na ine mlieko a bol pokoj. Z okolia dalsim 3 babatkam nesadol nutrilon.
Myslim, ze je to individualne. Jednemu sadne jedno mlieko, druhemu ine. Treba vyskusat.

nelinka2009
28. okt 2017

Babylove dm drogerie materske mlieko znackove nekupis😁😂