icon

Nemám mlieko. Poraďte vhodnú alternatívu

simi121
27. okt 2017

Ahojte žienky, chcem sa spýtať akú značku meterských mliek by ste doporučili v prípade, že nemožete kojiť už henď po narodení?

daraca_k
•
27. okt 2017

Ja používam sunar complex, pretože obsahujé skutočný miečny tuk a nie je nahradzovaný rastlinným tukom ako iných značiek

andreeblaho
•
27. okt 2017

Taktiež sunar buď complex alebo premium

simi121
autor
•
27. okt 2017

A objednávate ho alebo kupujete v predajni? Pýtam sa kvôli akciám a podobne.

jantato
•
27. okt 2017

kazdemu dietatu asi ine sadne, ale ja ked som to riesila, tak mi bolo odporucane
HIPP BIO COMBIOTIK a veru sadlo na prvy šup. Ale myslim ze kazda ti poradi to co im sadlo,takze budes tu mat vymenovane asi vela druhov.

jantato
•
27. okt 2017

este by som dodala ze na zaciatok ten HIPP BIO COMBIOTIK , neskor sme boli uz len na mlieku BEBA.

andreeblaho
•
27. okt 2017

Ja kupujem na sunar.sk ale ono ťa to presmeruje aj tak na feedo 🙂

drobcek26l
•
27. okt 2017

Za mna urcite Sunar Premium kupujem v lekárni nakoľko ho mame na predpis keďže sme s manželom alergici

svetlana35
•
27. okt 2017

my od narodenia nutrilon nenatal nakolko mame predcasniatko. zatial mu sadol.

kikus48
•
28. okt 2017

Nutrilon je super. Ked mas alergiu ty ci manzel tak HA. Niekolko krabic ti predpise aj obvodak. Hlavne nemem mlieka. Bude potom boliet brusko.

marion09
•
28. okt 2017

a co mlieko AMILK????

ervenka
•
28. okt 2017

@kikus48 Nasemu najstarsiemu nutrilon vobec nesadol. Hrozne koliky. Ani HA nezabral. Presli sme na ine mlieko a bol pokoj. Z okolia dalsim 3 babatkam nesadol nutrilon.
Myslim, ze je to individualne. Jednemu sadne jedno mlieko, druhemu ine. Treba vyskusat.

nelinka2009
•
28. okt 2017

Babylove dm drogerie materske mlieko znackove nekupis😁😂