Je vhodné pre šteňatá mlieko bez laktózy?
Chcem sa spýtať psíčkarov, či môžu piť šteňatá aj mlieko bez laktózy, zakúpené bežne v potravinách, ďakujem
Och, nie. Dostať niečo ako psi sunar. Ale mlieko čo ty chceš je akurát rak na posratie a dehydrataciu šteniatka
Och, nie. Dostať niečo ako psi sunar. Ale mlieko čo ty chceš je akurát rak na posratie a dehydrataciu šteniatka
@anonym_179e66 ten "sunar" co myslis je len maximalne do 2mesiacov, je to len pre stenata ked fena ma malo mlieka alebo nema vobec. Predpokladam, ze autorka uz ma starsie
Ahoj, nevidim jediny dovod, preco by som stenatu davala pit mlieko. (?)
Ak sa jedna o odchov steniat, po odstave uz ziadne mlieko nepotrebuju. Dovtedy je ideal len vyslovene mlieko pre stenata.
Ak sa jedna o steniatko uz odobrate od matky (tj starsie ako 7/8 tyzdnov), uz vobec na to nevidim dovod. Jedine ze by si clovek chcel zbytocnym pridavanim mliecnych vyrobkov zarobit na problem co sa tyka travenia alebo rozbitia pomeru zivin pocas rastu a vyvoja steniatka...
Takze za mna: ziadne mlieko by som stenatu nedavala.
@anonym_179e66 ten "sunar" co myslis je len maximalne do 2mesiacov, je to len pre stenata ked fena ma malo mlieka alebo nema vobec. Predpokladam, ze autorka uz ma starsie
@anonym_f86185 načo by staršiemu dávala piť mlieko?
@anonym_179e66 kozie mlieko, ktore ja spominam ma mnoho benefitov aj pre dospele psy - obsahuje vapnik, fosfor, draslik, horcik, vit A, B-komplex a C, oligosacharidy alebo tak isto kefir - prirodne probiotikum
@anonym_179e66 ale samozrejme nedavam to pit ako vodu 😂 je to pre mna len doplnok k masu, velkemu plemenu davam 15-20g kozieho mlieka na den zaliateho vodou od oka cca 100ml.
@anonym_179e66 ale samozrejme nedavam to pit ako vodu 😂 je to pre mna len doplnok k masu, velkemu plemenu davam 15-20g kozieho mlieka na den zaliateho vodou od oka cca 100ml.
@anonym_f86185 od nás braval jeden pán pre policajné šteňatá kozie mlieko
@ivicatolic môjho druhého psa som prikrmovala kondenzovaným nesladeným,lebo väčší súrodenci ho nepustili k matke,narodil sa ako najmenší,a majitelia neriešili,absolútne netušili,čo majú robiť😠 Kým fena nezačala rodiť,ani nevedeli,že je kotná.
Brávala som si ho ráno a večer sme ho vrátili,aby bol ešte nejaký čas s matkou.

Ja som davala kozie susene na odporucanie veterinara. Klasicke by som nedavala, ked uz acidko alebo kefir alebo grecky jogurt su vhodnejsie mliecne alternativy.