Obavy z prenášania a vyvolávaného pôrodu
Ahojte babuľkyyyy buduci týždeň mám termín pôrodu babo je podla doktorky stale dosť vysoko a krčok zatvorený😒 nikam sa to neposúva.... a ja mam straaaaach že budem prenašat a budú mi pôrod vyvolavať a bude sa to natahovať... ako ste to mali vy prenasali ste dlho 🙄
@tereziatko11 super,blahozelam. Ja teraz mam 6 dni do terminu,no som zvedava ako to bude teraz
4 tyzdne pred porodom mi dr povedal ze neporodim ani do augusta (bol marec termin 6.4) tyzden pred porodom. Krok tvrdy, zavrety babo hore. 2 dni pred porodim to iste v den porodu rano otvorena na 3 prsty o 20:00 bola mala na svete rodila som 2.4
@barboritta držím palce nech vsetko dobre dopadne nakoniec mi asi pomohlo ze bol naozaj horúci deň a horúca sprcha to riadne urýchlila o 15hod mi začali bolesti o 18:04 bol na svete dnes máme presne mesiac😉
@tereziatko11 paradicka,to naozaj rychlo.blahozelam este raz k drobcekovi a vela zdravia prajem vam obom
@barboritta dakujemeee😍
Tehotestvo

@barboritta nakoniec som porodila presne v deň termínu večer takze na vyvolavacku nedošlo