icon

Od pôrodu som nedostala menzes. Môžem byť tehotná?

dzulia
5. máj 2011

caute.mam taky problem neviem ci to tak ma byt ale este som nedostala menstruaciu od porodu.mala ma 2mesiace a 11dni.mozem byt tehotna ?ale ze by som mala nejake priznaky tehotenstva to nie .ani s malou som nemala ziadne.pa

lenocka23
5. máj 2011

@dzulia ja som pri prvom synovi dostala men. po 9 mesiacoch, pri druhom po 7 mesiacoch, takze v tomto smere je to "normalne"... a samozrejme je to aj vysoko individualne.. no a druha vec je, ci mas dovod domnievat sa, ze si tehu... 😉

heln
5. máj 2011

ahoj, nie som v tomto veľmi informovaná, ale to že nemáš menštruáciu je asi normálne, otázka je či aj kojíš, ak áno, môže to byť aj tým, niektoré ženy nemávajú menzes kým koja. najjednoduchšie zabehnúť k doktorke, po pôrode by si mala mať aj tak kontrolu ak si ešte nebola a ona Ti povie. nemusíš byť hneď tehotná. 🙂

dzulia
autor
5. máj 2011

nekojim kojila somlen 4 tyzdne .s muzom sme si naplanovali ze az v auguste.a ked sa nam mala rok aj pol nedarila tak teraz mam obavu z toho ze ked nechcem tak na just to bude .poznam taku co mala do roka dva porody 🙂 .to je uz ozaj na nervy.uz som bola po porode u gyn.a sestricka sa ma aj pytala ci uz som mala po porode menstr.tak mi to doslo hned divne tak neviem teda ale sak keby to bolo tak co uz .ale dakujem vam

estterka
5. máj 2011

ano,treba si kupit test a spravit si ho,radi by sme ti pomohli,ale ked ti napisem,ze nie si,uveris mi?? mozme tipovat ,sup drobca do kocika a do najlblizsej lekerne 🙂

anjelicek26
5. máj 2011

Bez si kupit test a uvidis. A ak ste nechceli babo teraz, mali ste si davat pozor. Tu nikto nema telepaticke schopnosti, aby ti povedal,ci tehu si, ci nie.... pri dcerke som nemala mrchu 8 mesiacov od porodu a syncek ma takmer 11 mesiacov - nekojime uz - a mrcha stale nikde. Tehu - snad - nejsom 😅 😅

piacere
Autor odpoveď zmazal
cclaudyy
13. okt 2014

Ahojte mam taky problem mam uz dve deticky ktore sa narodili rok po sebe mala ma teraz 3mesiace a ja som este nemala menzes mozem byt tehu ...bola son aj u lekara na ster s posvy myslite ze by to ten ster ukazal ... alebo je to tymze po pprode som mala sestonedelie 2Mesiace ...,

moo
20. okt 2014

@cclaudyy ahoj... otehotnie sa dá aj v šestonedeli a nieje vôbec pravda že keď kojíš sa to nedá... ale aj nemusíš ja som nemala menštruáciu celý rok po pôrode takže šup do lekárne a sprav si test spolahlivý je mamatest comfort. a daj vediet 😉 ps: lekárka tiež ešte nemusí vydiet bud krv alebo testik

livben
24. nov 2014

Ja mam tiez taky problem ci som alebo nie tehotna ale pojdem si kupit test my sa snazime oo druhe kojim uz rok a menzes som nedostala iba po sestonedeli ako som sla na kontrolu mi doktor povedal ze mi akurat skoncila mrcha ale to bolo uplne ze slabe nic :D a od vtedy som nedostala kedze kojim coz nie je pravidlo ale tak ja nemam no a teraz som zneistena ako vobec otehotniet ak by som nebola chceme velmi druhe no nechcem prestat kojit co poradite mate skusenost niektora? pozerala som hlien ale akosi ani to nevidno nechapem :D Dakujem

danicca
11. jan 2015

@livben vypátrala si nieco? 🙂 ja kojim cez pol roka a chcem co najdlhšie, ale asi teda treba počkať na cyklus že

livben
11. jan 2015

@danicca No mam bolesti zatial v podbrusku ak kojim mam citlive bolave prisa tak uvidime. Vo stvrtok si spravim test :D dam vediet :D

livben
11. jan 2015

@danicca neviem povedat ci treba pockat na cyklus ja ani neviem kde ho mam teraz :D xixixiixix

livben
20. jan 2015

@danicca Urobila som si test nie som tehotna mala som bolesti a nakoniec co dostala som kramy :D ale zaujimave bolo pre mna ze som mala vytoky no to boli plodne dni ale hned na to som dostala kramy a mala som ich 3 dni a teraz nic nemam tak som z toho taka paf heh :D

misinka26
20. jan 2015

Ja som nemala mrchu 20 mesiacov 🙂 toľko som kojila a nebola som druhý krát tehotná 🙂 no stress oni sa vrátia 🙂