icon

Otecko pri pôrode

aknifif
3. dec 2016

Caute chcela som sa spýtať ako to u vás fungovalo či bol otecko pri pôrode alebo nie.Ja som strašne chcela len keď som sa ho opýtala či bude lebo sa ešte dovtedy nevyjadril tak sa smial a povedal že počká vonku😥Dosť má to sklamalo lebo som myslela že tam bude so mnou.Vie dobre ako to je pre mňa dôležité lebo som mu to povedala....Nechcem ho nútiť keď nechce.Ale som z toho smutná sete mato ale najhoršie je že neviem ani dôvod?!?

Strana
z3
evittam
4. dec 2016

@angela5 Áno stojí-sedí pri hlave - si myslíš, že sa tam prechádza ako na "václaváku"? 😂

andisko
4. dec 2016

ak on nechce ist, je jedno, co my napiseme 🙂 ale mne tiez moj chlap bol obrovska opora pri porode. nevedela som si tam predstavit nikoho ineho.

petulda333
4. dec 2016

@evittam nie bola to obrovska izba,len pri posteli z oboch stran boli stoliky z pristrojmi,cize keby pri mne stal tak by bol pri stehnach,lebo tie stoliky boli skoro do polovice postele a este tam boli take schodiky

angela5
4. dec 2016

@evittam videla som zopar zahranicnych videi, kde sa pozeral priamo ako lezie dieta von... a kedze som nikdy nerodila, neviem ako to prebieha..

ajana1
4. dec 2016

@angela5 zas najdu Sa urcite aj taky ale to je extrem a hlavne ich nik k tomu nenuti. Sice pre toho mojho bol sok ked mu dal lekar noznicky na prestrihnutie pupocnej snury ale dopredu Sa nas opytali ci chceme so sebou placentu a ani mi bordel neukazovali.

evittam
5. dec 2016

@angela5 Tak moc nepozeraj zahraničné a ani iné videá o pôrodoch - hlavne nejaké katastrofálne a máš pokoj. Mňa to teda nikdy nenapadlo.😉 A všimla som si ,že si prvorodička - preto som ti to napísala ako to u nás funguje - teda aspoň v našej pôrodnici a čo viem, tak aj vo väčšine. 😉

sardinka336
5. dec 2016

@angela5 v našich porodniciach určite nebude stat medzi nohami a očumovat...muža zvyčajne ,,umiestnia,, vedla zeny alebo za hlavu v tej zaverečnej faze. Aj ja som videla take videá, kde pomaly otecko si sam dieta odrodil...všeličo sa na nete najde, ale netreba to brat ako realitu. Iný kraj iny mrav. U nas to tak nie je. Nepozeraj ziadne videá, tvoj porod bude zase uplne iny.

petrusa87
7. dec 2016

Ja musím tiež povedať, že to bolo pre mňa strašne povzbudzujúce, keď bol muž pri prvom pôrode pri mne (on to chcel vidieť, jemu také nič nevadí lebo vyštudoval za veterinárneho technika a odrodil rôzne zvieratá) Pri druhom pôrode som dúfala, že pôjde zas, no bohužiaľ musel sa starať o staršiu dcérku a mal doma aj nepočkajúce povinnosti tak som to musela zvládnuť bez neho. Podľa mňa sa nemôžu odcudzovať oteckovia, ktorí pri tom nechcú byť a priznám sa ani ja keby som chlapom, tak by som pri pôrode nikdy nechcela byť lebo by som omdlela. Dokonca aj sestrička na pôrodnici spomínala, že pozná prípady kedy chlapi hneď po pôrode odišli od svojch partneriek alebo odmietali sexuálne veci s nimi

Strana
z3