icon

Piata sekcia

13. feb 2023

Maminky som rok po 4. Sekcii kedy môže vyjsť pozitívny tehotenský test ak neni žena tehotná .Ako nevylučujem ho na sto percent ale toto nie muž povie že neni jeho ako fakt ochrana bolo na 220 percent . A mne dnes vyšiel pozitívny tehu test asik sa zastrelim ja toto fakt nedám . Normálne sa trasiem meškala my menzes vravím to mužovi on že pohoda ukľudní sa kúpim ty test tehotná na milión percent niesi a on vyšiel pozitívny .

Strana
z2
babulkomale
14. feb 2023

@pribinak asi 220 voltov pustit do takeho vtaka hyperaktivneho 🤦😃

mmoni89
14. feb 2023

@beataxxx áno osobne poznám ženu co mala 8sekcii

majka_3
14. feb 2023

Hod foto testu... ak je ta čiarka nejaká slabunka nejaký dušik tak áno cysta to môže byť...ale ak to je normálna viditeľná čiarka, asi to cysta nebude...
Ale vieš si to odsledovat, pri tehotenstve bude test tmavnut pri cyste asi nie....

zuzi0911
14. feb 2023

Skus pridať ten test....
Kazdopadne nech je to akokoľvek...Drz sa

vevesh
14. feb 2023

@beataxxx ano, je to normalne -vo vacsine pripadov, ak ma zena 8 deti a prve a dalsie islo sekciou. Nevies, ci vies ako rezu sekcie a ze po urcitom case je podla koze normalne pevny zrast, ktory vydrzi aj normalny porod. Existuje normalne porod po jednej, aj dvoch sekciach, po troch zvacsa raritny, ale najdes. Po troch ide drviva zien na dalsiu sekciu. A ak rezu len v jednom mieste, tak tie zrasty "odrezju" pri kazdej dalsej sekcii, cize ako keby si mala iba jednu jazvu na tom istom mieste.

autor
14. feb 2023

Posledný menzes som mala 15.januara

autor
14. feb 2023

@marika6 Ďakujem toto som potrebovala asik počuť ,jasné aj manžel si myslí že to je malý zázrak ak je to pravda ale ja neviem rozhodne počkám menzes mávam nepravidelný 30 a viac dní a za týždeň dva pôjdem na vyšetrenie aj keď neviem ako tie dva týždne psychicky zvládnem no uvidime.

klaridka
14. feb 2023

Aj moja sestra má už 8 mesiacov doma taký malý zázrak…. A teda, aj piatou sekciou 🙂🥰😇

kiki68
14. feb 2023

Ja by som isla co najskor ku gyn, nakolko ak ste takto davali pozor a je to nieco ine, tak to uz bude dost velke a rychlo rastuce ( vtedy stupa hcg) . Cize tam to tehu je este najlepsia moznost. Ako mozno sa nejako stalo, veru nabuduce asi vtacika letacika budete musiet inak vyriesit. Inak v zahranici co viem je 5 sekcii oki, tam to neriesia nejako. Co mam kamosku z USA, ta je PA, tak ona ze co my streckujeme po tretej sekcii. Tam tie zeny rezu ako kurence a pohoda

mmoni89
14. feb 2023

Tam toto je podla mňa určite tehotenská čiarka 🙂

autor
15. feb 2023

@klaridkana teraz napadlo že ja zle rátam že je to štvrtá sekcia keby náhodou lebo prvé bolo prirodzené takže my trošku odľahlo ,volala som na gyndu že mám ešte počkať vzhľadom na môj nepravidelný cyklus a dôjsť ale o týždeň

autor
15. feb 2023

@klaridka tak ma nadaplo že zle rátam že to by bola štvrtá sekcia tu si zvládla ako ak sa môžem opytat lebo ja rátam 4 deti ale vlastne prvý išiel prirodzené .

domka222
15. feb 2023

A aká ochrana to teda zlyhala, keď bola na 220%?

autor
15. feb 2023

@domka222 kondóm plus pharmatex

domka222
15. feb 2023

Tak to musíte byť mega plodný, alebo ste neaplikovali správne. Tak teda už len šťastlivo donosiť

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
15. feb 2023

@domka222 Tak vždy nám to fungovalo niesme malé deti ale tak volal som na gyndu že mám ešte počkať lebo mávam aj 40 dňovy cyklus .Ja neviem ku nám tie deti chcú ísť za každú cenu len ja to už nedavam a rozhodne ak to dotiahnem to konca idem na sterilizáciu veď to nik ani neuverí že sme si dávali pozor ja sama tomu nechápem uvidíme ešte stále sa bojím tej cysty alebo aj rakoviny lebo v rodine teda máme ale na gyndu som volala že mám počkať ešte keďže menzes mávam nepravidelnýa uvidíme za týždeň .

autor
15. feb 2023

@marika6 a akú si mala 4 sekciu ja som si vlastné uvedomila že neviem rátať lebo prvé mám normálne takže by to bola 4 . Sekcia ,ale pri tretej som teda vzdychla od bolesti .

klaridka
15. feb 2023

Nie ja, ale sestra. Má päť detí a všetky prišli na svet sekciou… samozrejme, neboli rok po roku- medzi 4-5 je 5rokov rozdiel. Všetko ok, jej gynekológ povedal, že má klientku, ktorá mala 8 sekcií a všetko ok. Všetko záleží od zdravitného stavu konkrétnej ženy… 🙂a vôbec si nevšímaj ženy, ktoré si myslia, že spasia svet svojimi múdrosťami a nie celkom vhodne mienenými radami ❤️ Váš život, Vaša výchova, Vaša rodina… hlane veľa zdravíčka a lásky 🥰

margetakuska
20. feb 2023

Ahoj, ja mám za sebou päť sekcií a teraz ma čaká šiesta....(deti majú 11,9,8,4,2)viem si predstavit tvoj strach, obavy, niečo podobné prežívame aj my....ja som si bola dať v Bratislave skontrolovať v akom stave mám jazvu po sekciách, aby sme vedeli na čo sa máme pripraviť, ale aj dr.sa čudoval, že po toľkých sekciách je jazva na tom celkom dobre, ale teda našiel iné komplikácie, ktoré nám teraz nedajú spávať...ale pri štvrtej a piatej sekcii bolo všetko ok...strach bol veľký ale zvládli sme to celkom ok, rodila som vždy až po 38tt všetky detičky zdravé,donosene nad 3200g a hoci boli bolesti veľké(hlavne po piatej sekcii) rýchlo som sa pozbierala, po štvrtej som počas šestonedelia veľmi krvácala ale inak ok...držím palce 🙏

beataxxx
27. feb 2023

Autorka, daj vediet , ako si dopadla na vysetreni, myslela som na Teba….cakas, alebo to bol vadny test?Drzim palce🙂

autor
28. feb 2023

@beataxxx tých testov som už spravila asik milión všetky pozitívne aj digitálny .Objednal má na tento piatok tak som sama zvedavá ako dopadnem

beataxxx
28. feb 2023

Ked su vsetky pozitivne……tak ci tak drzim palce🙂 daj potom vediet

autor
3. mar 2023

@beataxxx tak tehotná som ale buď to odijde samo alebo má čaká čistenie pretože je tam prázdny vacok a už by tam mal byť aj plod teda už aj srdiečko počkáme do 15 .potom mám dôjsť znova a ak neodijde samo alebo teda tam nebude niečo viac tak smer kyret doktor to ružový nevidí že mohlo aj vajíčko zblzbnut alebo tak no nečudujem sa keďže sme si fakt dávali pozor že tam niečo zblblo.Tak čakám ďalej buď na zázrak alebo nato že sa vyčistim sama rada by som sa kyretu vyhla no uvidíme .

majka_3
3. mar 2023

Aj vieš kedy by relatívne málo prísť k oplodneniu?
Vieš, mohla byť ovulácia posunutá lebo podľa ms by si bola 6+5 ale ovulácia mohla byť o týždeň neskôr a teda preto tam nič nieje len gs a to by aj sedelo...

autor
3. mar 2023

@majka_3 práveže neviem nesledovala som si to keďže sme si dávali pozor tak som to neak nerátala a ani ten sex nebol tak často ale včera som už trošku aj spinila takže moc tomu šancu nedávam lebo ako vak je krásny len je prázdny nič tak není ani plod ,pekne my to na sone ukázal aj aký by mal byť veľký ale tak pre istotu že počkáme do 15 a potom sa uvidí takže ešte tomu šancu doktor dáva ja ani neviem nechávam tomu voľný priebeh nejako bude už ani neviem čo si želať asik by som bola radšej keby bolo srdiečko ale keď nebude náhodou tak aj to nejako prežijem .Mne stále aj tak nejde do hlavy kedy by som otehotnela a ako doktor tiež že pri barierovej antikoncii je šanca vždy ale aj tak .

majka_3
3. mar 2023

No tak uvidíš 15teho
Lebo ako som písala,kľudne ovulácia mohla byť neskôr a keďže 5+ niečo je len GS čiže by to sedelo... ale tak uvidíš o pár dní...
Držím palce ,nech to dopadne ako si želáš

beataxxx
3. mar 2023

Niekedy pri road zvoli najoptimalnejsie riesenie, zelam Ti, aby si co najskor mala toto neprijemne obdobie za sebou🙂

mae75
20. feb 2025

@margetakuska ahoj ako Ti nakoniec dopadlo tehotenstvo?Ja mam za sebou 2 sekcie a lekarka mi vravela,aby som uz dalsiu neplanovala.Nemala som problemy pocas tehotenstiev a ani po sekciach,tak nechapem asi treba zmenit lekara🥰

margetakuska
21. feb 2025

@mae75 ahoj, všetko v poriadku mám za sebou šesť sekcii a všetky boli bez komplikácií, chvála Bohu ..áno oni tak zvyknú dr.hovoriť, že max dve sekcie, ja ťa navádzať nechcem, stať sa môže hocičo aj pri prvej, ako mi hovoril doktor..je to na tebe, poznám viacero báb čo majú tri, štyri, päť sekcií a viem o jednej čo má osem, a všetko v poriadku, ale naozaj ťa nahovárať nejdem.. ak chceš kľudne napíš ip

Strana
z2