Plánovaný cisársky

fiona92
27. sep 2014

Ahojte baby,

citala som vela prispevkov len neviem najst spravnu odpoved v tomto forum.

Prve dieta som odrodila cisarskym v Banskej Stiavnici lebo sa vyskytli komplikacie - v podstate do pol hod bol syn von, a nemozem sa na nic stazovat.

Druhe dieta ma termin v january a rozmyslam and Banskou Bystricou len neviem ci by mi spravili zase cisarsky. Mate skusenosti s tymto?

schvarzy
27. sep 2014

@fiona92 Môžu, ale nemusia ti spraviť cisársky rez. Závisí to od toho prečo si mala prvý, ak k vôli nenastupujúcemu pôrodu tak teraz kľudne môžeš rodiť normálne, ak je dostatočný čas od prvého pôrodu ak napríklad kvôli nejaký zdravotným problémom tak to môže byť cisársky rez, avšak Bystrica je veľmi naturálna čo sa týka tohto a cisársky ti len tak neurobia.

ivinka77
27. sep 2014

mne bolo povedane, ze ak po predchadzajucom cisarskom (z akehokolvek dovodu) je nasledujuce dieta vacsie ako 3,5 kg tak automaticky robia cisarsky...

sumattra
27. sep 2014

Ahoj ja som rodila planovanym cisarskym pred 2 rokmi tiez koli komplikaciam v BA. Ked som isla pred mesiacom za svojim porodnikom, ani sa nepytal ako chcem ist. Druha vec je, ze si musim pichat vyzsie davky heparinu ako je 2500j takze znovu mi ho planuje. Neviem aky mas odstup no z toho co som si citala niektore odrodia normalne no ruptura moze prist aj po viac rokoch... Ja by som do normalneho sa uz s jazvou bala ist. No je to na tvojom pocite a lekarovom prevereni si jazvy.

katarinamarkova
27. sep 2014

@fiona92 zalezi len od teba, babatka a doktora

fiona92
autor
28. sep 2014

Dakujem, ja by som chcela radsej cisarskym tak uvidim co mi povedia v BB alebo inak pojdem do Stiavnice.
Od prveho dietata bude vyse troch rokov a problemi nie su ziadne, mala som emergency cisarsky lebo mi vyvolavali a zrazu boli zle ozveny a mal pupocnu obviazanu tak ho tlacilo po vyvolavacke dole a snura spat hore.

vierka82
28. sep 2014

@ivinka77 ja som mala druhe cisarsky koli priecnej polohe a tretie normalne a mal 4100g pri narodeni 😀 medzi druhym a tretim mam rozdiel rok aj 9mes

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre