Plánovaný cisársky rez v Ružinove

mixulka
28. jan 2013

Mamičky mám plánovaný CR, malý je KP a má 3700 g. Termín cisárskeho mi na moje prekvapenie dali len 3 dni pred termínom. Keď som bola v poslednej poradni doktor mi len povedal budúcu stredu ráno sa hláste u sestričky a potom na centrálnom a utekal rodiť. Nestihla som sa už nič opýtať. Kto má skúsenosti s Ružinovom ak ráno pred 8 prídem ešte v ten deň ma odrodia? či až na ten ďalší?

strawberry17
28. jan 2013

nemam skusenosti priamo v ruzinove, ale na kramaroch, ale pochybujem, ze by ta odrodili v ten isty den. Pripravy na cisarsky zacinaju uz vecer pred tym. Inak 3dni pred planovanym sa aj mne zda neskoro, ja som mala naplanovany 2,5 tyzdna pred terminom...(ale nie kvoli KP)

stankot
28. jan 2013

Ja som mala planovany tiez kvoli KP.17 som mala termin a na 15 naplanovali cisarsky...prijali ma den predtym rano ale kym ma ulozili a pridelili postel bol obed...asi cakali kym sa uvolni postel...nakoniec som porodila klasicky KP ale moja mala bola malinka len 2,55 kg.

mixulka
autor
29. jan 2013

ďakujem mamičky. tak to budem mať ako prekvapenie zajtra,že ako to celé bude. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre