Po koľkých hodinách vás vstávali z postele po spinálnej anestéze po pôrode?
Rano 8:40 sekcia, postavili ma vecer okolo 9-10, uz neviem presne (wc, umyt sa a naspat do postele) a od dalsieho rana som uz musela fungovat....a jedlo na ten druhy den na obed som dostala polievku a veceru uz normalne
24 hod. som lezala... Kramare. Tam maju na novorodeneckom novorodencov tak radi, ze si ich nechavaju po sekcii 24 hod. Bonusom je vyhlad z pooperacnej izby priamo do okien novorodeneckeho oddelenia. Bonding aspon na dialku. Muzovi na obciansky preukaz ho daju aspon pomojkat... na druhy den na obed po sekcii som dostala taku mixnutu žbrndu v 7dcl pohari. Chutila vynikajuco po 48hod hladovke, jak steak za 50€ 👌
Po prvom pôrode kefír a po druhom puding a dostala som to až potom čo som povedala, že mi odišli vetry 🙈😀 a ďalších 24hod. len tekuté jedlo, polievka a volaky rozmixovany grc. Ja som bola po oboch sekciách hladná ako spisovať
Hned. Co som chcela.
Jedla som tiez po tych 14 hodinach. Bolo rano, tak ma donutili pochodit a potom ranajky. Tusim ovsenna kasa. Uz sa nepamatam. Nebola som hladna. Nebolo treba drzat hladovku. Na obed bola nejaka ryba a salat.
Bola som neskutocne dehydrovana. Za tych 14 hodin cez noc som vypila asi 3l vody a lutujem ze aj viac som nepila. Podla mna koli tomu sa mi nechcelo rozbehnut mlieko.
Sekcia 13:00, nohy som citila uz po hodine, 12h nedvihat hlavu!, potom je dobre skusat sa gulat na posteli zo strany na stranu. Postavili ma na druhy den okolo obeda, neslo to vsak hned, ale az na 5. pokus.

Sekcia bola v noci 3:40. 12:00 som si mohla sadnúť, 13:30 prvýkrát som chodila a 19:00 som sa už sama sprchovala.