icon

Po pôrode nemám chuť na sex. Mám ísť k sexuológovi?

janulkama
4. mar 2010

Ahojte všetci,chcela by som sa Vás spýtať,či ste už niekedy boli u sexuológa.Asi sa tomu nevyhnem,mám po porode problém so sexom,všetka chuť akoby sa vytratila a nechcem,aby som prišla o muža.Tak by som poprosila o radu a tak,či ste tam už boli,ako to prebiehalo a tak.Vopred ďakujem 🙂 🙂 🙂

dadqa86
6. aug 2010

Ahojte baby..Chcem sa opytat nemate nejake z vas SKYPE? som tak rozmyslala zeby sme sa dali niektore baby na SKYPE zalozili si tam konverzaciu a pokecali aj tam...Pretoze tu je to nejake mrrtve ☹

aero
7. aug 2010

@dadqa86 - no čááááuu
ty určite máš nejaký problém,ked sa pítaš na skype
ja mám len neviem s tým .... 😝 čo mám robiť 😀 myslím ten skype 😀
ja ti poradím , ked chceš- chceš????
ked hej tak daj..... 😉

dadqa86
7. aug 2010

@aero :No caaaaaaaf stratena kde si bola? si nam tu normalne chybala 😝 nemam ziadni problem so Skypom len som cela vase mena na skype a zeby sme si tam vytvorili konverzaciu a pisali tam niektore baby 🙂

aero
7. aug 2010

@dadqa86 joooj , však nemám čas
nič nestíham
no jak mangel počúva????
či idem sa hrať na psychologičku 😀

dadqa86
7. aug 2010

@aero :No jasne ze pocuva 😀 vsetko v pohode zatial...nooo hraaaaaaaj sa na pychosku ja ceeeeeeeem 😀 😀 😀

aero
7. aug 2010

ked počúva , nemáme čo riešiť 🙂
takže odchádzame s tejto témy - máš na starosti založiť nejakú inú 😉
nie srandujem .... 😎

dadqa86
7. aug 2010

Ano???Ja zalozim ak cete???Ale som myslela ze stim skypom by to slo... 😉

aero
7. aug 2010

@dadqa86 - založ a som tam - občas 😀
idem dovariť , bo ma starký zje, namiesto obeda
že obed a už skoro 14 hodín, no ale ved píšem, že nestíham ☹

dadqa86
7. aug 2010

@aero :Nevadi kazdy ma obed tak ako stiha 😉 a mam zalozit sukromnu ci verejnu? a prijemne varenie 😉

aero
7. aug 2010

@dadqa86 - daj verejnú, si myslím, že lepšie
sa tešíííííííím
dobrú tému vymysli,nech sa môžem realizovať 😀

dadqa86
7. aug 2010

@aero :Oki pokusim sa len neviem aky nazov dam 😀

aero
7. aug 2010

ja by som dala do ...... no tam kde sú regiony a neviem či tam sú napr. Košice - Prešov
alebo niečo v tom zneni , možno východ..............
neviem poradiť , skús ty niečo... 🙂

dadqa86
7. aug 2010

@aero :Jasne dam regiony a co ak by som dala Kamosky Presov a Kosice? 🙂 to by slo nee? 😉

dadqa86
7. aug 2010

a ktomu pridam este 2010 😀

dadqa86
7. aug 2010

U je vytvorena 😀

dadqa86
7. aug 2010

A vola sa Kamošky z Košíc a Prešova 2010 🙂 takze baby mozte pridavat prispevky 🙂 😉

romantic
13. apr 2011

@susanh ahoj a ako je to dnes s vami s manzelom?je to lepsie?

petaboo
29. apr 2011

@janulkama prepáč neberieš náhodou antikoncepciu ??

petaboo
29. apr 2011

@filipal presne tak ja som ix vysadila a teraz som štastná preštastnáááá 😀

kukucg
29. apr 2011

Kocky ja som tu celé nečítala, len vám chcem povedat, ze sa nebojte vyhladat pomoc, najlepsie psychologa ktory sa specializuje aj na sexuologiu, podla toho co som citala, takym veciam sa da pomoct a vyriesit ich, zbytocne neodkladajte, mozte ist aj obaja 😉
Vela stastia

janulkama
autor
29. apr 2011

@petaboo ahoj,nie neberiem už cez rok,lebo mi nerobila dobre....

petaboo
29. apr 2011

@janulkama ako do stavov po bábu o tom nič neviem ale viem že antika v tomto probleme robí najväščiu šarapatu ... Ty už vieš z čoho si to mala ??

tomika
30. apr 2011

@kukucg ahoj,ja by som sa chcela spitať kolko stoji navšteva u sexologa,alebo to hradi poisťovna??

kukucg
30. apr 2011

O sexuologickej poradni neviem ako funguje, ale ako som pisala osobne by som odporucila psychologicku poradnu, specializujuca aj na sexuologiu, a tam maju psychologovia zmluvy aj s poistovanami, co vsetko vsak preplatia to neviem, to sa musis informovat tam, kde by si chcela ist... neviem odkial si, viem odporucit dobreho odbornika v novych zamkoch.

tomika
30. apr 2011

@kukucg dakujem,ale zatial sa nechystám 😀 .Iba tak informativne som sa pitala.Som zvedavá kolko by stál.

kukucg
30. apr 2011

@tomika nemas zac, zial neveim ti to presne povedat 😉

stevko1996
23. máj 2011

Dobrý deň, mám jednu otázku, keď mám sex a mám natiahnutý kondom,spermie su v kondome a chcel by som v sexe pokračovať mám si ho vymeniť?? Alebo pokračovať ďalej.Ďakujem

janulkama
autor
23. máj 2011

@stevko1996 určite vymeniť! 😉 Teda,ani nemusíš,ale keď sa ti roztrhne... 😀 😝

susanh
29. aug 2011

@romantic ahoj, dlho som tu nebola....islo to len k horsiemu, a od januara sme rozvedeni.....

kviotecek
29. jan 2012

@janulkama ahoj citala som tvoj uvodny clanok ja som v podobnej situacii ak nie v takej istej po porode som 1,5roka a stale chut neprichadza ako to dopadlo u teba?