Po pôrode nemám chuť na sex. Mám ísť k sexuológovi?
Ahojte všetci,chcela by som sa Vás spýtať,či ste už niekedy boli u sexuológa.Asi sa tomu nevyhnem,mám po porode problém so sexom,všetka chuť akoby sa vytratila a nechcem,aby som prišla o muža.Tak by som poprosila o radu a tak,či ste tam už boli,ako to prebiehalo a tak.Vopred ďakujem 🙂 🙂 🙂
ked počúva , nemáme čo riešiť 🙂
takže odchádzame s tejto témy - máš na starosti založiť nejakú inú 😉
nie srandujem .... 😎
Ano???Ja zalozim ak cete???Ale som myslela ze stim skypom by to slo... 😉
ja by som dala do ...... no tam kde sú regiony a neviem či tam sú napr. Košice - Prešov
alebo niečo v tom zneni , možno východ..............
neviem poradiť , skús ty niečo... 🙂
a ktomu pridam este 2010 😀
U je vytvorena 😀
A vola sa Kamošky z Košíc a Prešova 2010 🙂 takze baby mozte pridavat prispevky 🙂 😉
Kocky ja som tu celé nečítala, len vám chcem povedat, ze sa nebojte vyhladat pomoc, najlepsie psychologa ktory sa specializuje aj na sexuologiu, podla toho co som citala, takym veciam sa da pomoct a vyriesit ich, zbytocne neodkladajte, mozte ist aj obaja 😉
Vela stastia
O sexuologickej poradni neviem ako funguje, ale ako som pisala osobne by som odporucila psychologicku poradnu, specializujuca aj na sexuologiu, a tam maju psychologovia zmluvy aj s poistovanami, co vsetko vsak preplatia to neviem, to sa musis informovat tam, kde by si chcela ist... neviem odkial si, viem odporucit dobreho odbornika v novych zamkoch.
Dobrý deň, mám jednu otázku, keď mám sex a mám natiahnutý kondom,spermie su v kondome a chcel by som v sexe pokračovať mám si ho vymeniť?? Alebo pokračovať ďalej.Ďakujem
@stevko1996 určite vymeniť! 😉 Teda,ani nemusíš,ale keď sa ti roztrhne... 😀 😝

Ahojte baby..Chcem sa opytat nemate nejake z vas SKYPE? som tak rozmyslala zeby sme sa dali niektore baby na SKYPE zalozili si tam konverzaciu a pokecali aj tam...Pretoze tu je to nejake mrrtve ☹