Po pôrode nemám chuť na sex. Mám ísť k sexuológovi?
Ahojte všetci,chcela by som sa Vás spýtať,či ste už niekedy boli u sexuológa.Asi sa tomu nevyhnem,mám po porode problém so sexom,všetka chuť akoby sa vytratila a nechcem,aby som prišla o muža.Tak by som poprosila o radu a tak,či ste tam už boli,ako to prebiehalo a tak.Vopred ďakujem 🙂 🙂 🙂
choď si veštiť z tej tvojej gule a mne daj pokoj!
Treba si uvedomit, ze milovanie je primarne zalezitostou rozmnozovania ( dalsia existenia nejakeho druhu - v tomto pripade cloveka). To znamena, ze ak sa zena, respektivne muz ( ale povecinou zena, pretoze ona nesia v prvom rade bremeno potomka na pleciach), chce milovat, ale pod podmienou, ze neche otehotiet , pripadne, ze z nejakeho dovodu, nie su podla jej mienky idealne podmienky pre dalsieho potomka ( finacne, byvanie atd. ), priapdne si nie je ista svojimi kompetenciami ako matka, tak to povacsinou bude mat nasledky - a podla mna povacsinou u rozhladenych,uvedomelch zien. To jest milovanie bez tuzby po potomku, nebude mat za nasledok taky blazeny pocit ako by si to v najlepsom pripade obe strany predstavovali.

Janulka a pomohlo to? myslím tým doktora.....