Pomáha rozťahovanie?
dnes som bola u doktorky a povedala mi ze som na 1prst otvorena a este ma rostahovala rukami.pomaha to?robili to aj vam?za aky dlhy cas ste potom porodili?
hm,,pomaha,či nie? no aj mne to robili ,,,,,tyžden asi až potom som rodiala a aj tak sa to nezačalo same od seba,,,,,,, vyvolavačky,infuzie,a klistír 🙂 až ten to rozbehol,nakoniec mi pichli plodovu vodu a šup,nech sa páči,ste maminka 🙂rodila som v 42tt
debora a bolelo ta to roztahovanie....inak vola sa to hamiltonov hmat
mne to robili a pomohlo, porodila som do dvoch hodin.. ale teda bolelo to riadne, asi najhorsie z celeho porodu 🙂
mne pomohol hamiltonov hmat aby sa lepsie rozbehol porod...ale lekar to robil ked som sa uz zacala otvarat ...netusim na kolko cm ale predpokladam, ze to pomaha
mne to nepomohlo akurat som cely den potom spinila a mala brutalne bolesti....
Prd,nic nepomohlo🙂 🙂 🙂 roztahovanie,sex,umyvanie okien,schody,klystir,cipky,infuzka,fit lopta.......
koncila som na sekcii v 42 tt🙂
Rozťahovanie?Fuj to bolo to najhoršie z môjho pôrodu a či pomohlo?Asi aj áno porodila do 2dní 😉 ale pri ďalšom by to určite odmietla.Keď to má prísť príde same.
ahoj, tak mne tento hmat robili až po pichnutí plodovej vody počas kontrakcií a aj keď som rodila strááášne dlho (na sále som bola 9 hodín), tak určite mi pomohol -nebyť pôrodnej asistentky, ktorá pomáhala ako sa len dalo, tak by som určite rodila o veľa dlhšie.
aj mna roztahovalo na silu aspon na 1 cm ale mala spom po termnine..a prd dravy nepomohlo az po 12 dnoch mi dali infuzku a da mi dala teda zabrat..... ☹
nepomohlo len to bolelo strašne 😠 pomohlo až prepichnutie plodovej vody a to potom boli kontrakcie 😀 na odpadnutie
Aj pri prvom aj druhom pôrode mi to pomohlo,do dvoch hodín som začala rodiť,no príšerne to bolelo ked mi to dr robil
@debora mne to robili v porodnici pocas kontrakcii lebo som sa pomaly otvarala a aby som mohla uz konecne rodit...ale bolest pocas kontrakcii je to hrozna..

Pokial tvoje telo nieje pripravene na porod tak to co ti robila,tzv.hamiltonov hmat, nepomoze.U mna nepomohol ani v jednom pripade,obe deti sa narodili az po vyvolavacke