icon

Pomohol vám aniball pri pôrode?

mirkanb777
11. dec 2025

Ahojte. Názor na aniball? Pomohol vám? Mám rešpekt voči tomu či sa na to dať alebo nie.

anonym_a41aee
11. dec 2025

@mirkanb777 nepouzivala som. Nebola som s tym vnutorne ok. A co tu citam ako su zeny nestastne ze im to nejde alebo po tom riesia krvacanie, nie dakujem

anonym_79b136
11. dec 2025

@mirkanb777 nestihla som a aj to ľutujem , nastrihnuta som bola až po ric

anonym_723fed
11. dec 2025

@mirkanb777 ja som s tým cvičila asi 2 týždne, možno tak zo 7 krát. Viac som nestihla keďže som porodila skôr. Ale ja si myslím, že mi pomohol. Vedela som ako asi tlačiť, ktoré svaly zapojiť. Pôrod som mala strašne dlhý, ale tlačenie bolo na 2 kontrakcie šup šup, 1 steh. Ale porodila by som určite aj bez toho.

4stanka4
11. dec 2025

@mirkanb777 ako som ho kúpila tak som ho rovno aj predala. Nestihla som ho použiť, v 34tt som bola v nemocnici koli hrozbe predčasného pôrodu a potom som už nespekulovala. Rodila som v deň termínu, 10 minútová rychlovka

minilla
11. dec 2025

Ja si myslim, ze mi pomohol. Prva dcera mala 4,3kg a vacsiu hlavicku. Porod prebehol bez nastrihu a poraneni. Rovnako tak aj druhy porod (3,8kg). Cvicila som s nim 3 tyzdne, kazdy den 1 hodinu. Mne islo primarne o pripravu a “strecing” hradze a okolia. Manualna masaz hradze mi nebola prijemna, tu som vobec nerobila. Kazda si musi najst to, co jej vyhovuje,

cucoriedka97
11. dec 2025

Za mňa super vec, hlavne psychicky mi to veľmi pomohlo. Treba cvičiť pomaly, počúvať vlastné telo a netlačiť na pílu, aby si dosiahla čo najviac cm, pretože to vôbec nie je zámer. Odporúčam ti pocast Pindy z Gyndy, kde sa dve lekárky o ňom rozprávajú, a hovoria aj o ďalších možnostiach, ako si pomôcť.

vilma7
11. dec 2025

Ja som cvičila pri obidvoch tehotenstvach, nastrihnuta som nebola ani raz. Pri druhom pôrode jeden sreh, lebo dcérka zo mna doslovne vystrelila.

misty03
11. dec 2025

Ahoj. Úprimne ti môžem povedať, že som to v tehotenstve veľmi riešila či používať či nie a nakoniec naň neviem dopustiť. Som drobnej postavy a bábätko malo byť veľké (a veru aj bolo 😀) a dovolím si povedať, že práve vďaka aniballu som si z pôrodu odniesla iba pár kozmetických stehov. Necvičila som úplne tie najväčšie priemery iba to čo mi nebolo príliš nekomfortné a aj tak naozaj pomohlo. A bohvie možno keby cvičím ešte viac obídem sa aj úplne bez zrazení 😄. Deň po pôrode som vedela normálne sedieť (aj v tureckom sede bez problémov) takže ja môžem len doporučiť.

hana_clarity
12. dec 2025

@mirkanb777 Ahoj, mne pomohol - hlavne ten vnem, ze ako sa vlastne tlaci 🙂 Mam teda za sebou dva prirodzene porody takmer bez zranenia. 🙂

kiki68
12. dec 2025

@mirkanb777 velmi pomohol, oba porody, hlavne som vedela ked uz islo babo von. Malu som musela dat expresne von, keby neviem co robit, tak to asi zle dopadne. Tam sa strasne zmenila situacia, museli ju v bruchu otocit a mala strasne zly pulz, skoro jej nevydrzalo srdiecko. Cize ako ju posotili zhora, tak som ju na dva supy dala von. Ja s mini skodami, par stehov, praskla presne ta mini trhlinka ako pri prvom porode. Mne to pochvalili to cvicenie, ze bol vidiet rozdiel. V den porodu dietata c 2 som este o 17:30 cvicila a na 10cm a o 24:00 uz rupla voda a rodila. Prve dieta som tiez nacvicila na 10cm, uplne super to bolo.

kiki68
12. dec 2025
@misty03

Ahoj. Úprimne ti môžem povedať, že som to v tehotenstve veľmi riešila či používať či nie a nakoniec naň neviem dopustiť. Som drobnej postavy a bábätko malo byť veľké (a veru aj bolo 😀) a dovolím si povedať, že práve vďaka aniballu som si z pôrodu odniesla iba pár kozmetických stehov. Necvičila som úplne tie najväčšie priemery iba to čo mi nebolo príliš nekomfortné a aj tak naozaj pomohlo. A bohvie možno keby cvičím ešte viac obídem sa aj úplne bez zrazení 😄. Deň po pôrode som vedela normálne sedieť (aj v tureckom sede bez problémov) takže ja môžem len doporučiť.

@misty03 ved toto, ja som hned este na sale isla sama na wc, sestricka ze mam ist na malu, tak som isla. Po oboch porodoch som behala ako keby to bol iba drsnejsi sex 😂 Muz vyzeral, ze mal nastrih jak slniecko, lezal aj s dietatom na posteli 😂