icon

Pôrod diabetičky. Prirodzený alebo cisársky rez?

koga
3. máj 2011

Ahojte, som diabetička 3.rok a blíži sa mi termín pôrodu. Chcela by som rodiť prirodzene ale diabetologovi sa to veľmi nepozdáva. Posledný glyk. hemogolobín mam 5,3...co si myslím,že nie je až také zlé. Gynekológ v nemocnici nenamietal na prirodzený pôrod- s tým, že mi ho v 39. týždni vyvolajú. Chcela by som vedieť nejaké info o ostatných diabetičkách, ako ste vy rodili? Budem vďačná za každú odpoveď 😉 ďakujem 🙂

Strana
z4
misa107
8. máj 2014

Babule kde ste rodili

misa107
30. jún 2014

@bulinka27 ahooj v ktorej nemocnici si rodila?

bulinka27
30. jún 2014

ahoj, na antolskej u doc korbela - nadmerna spokojnost!bezproblemov ma viedol cele obe tehotenstva a oba porody na jednicku!mozem len doporucit

daubdoubi
21. okt 2014

Cavte kočky, som diabeticka a koncim 37tt. v pondelok som bola na poradni a vsetko je v poriadku, len lekar ma zaskocil tym, ze mi oznamil ze na dalsiu kontrolu si mam zobrat aj veci lebo zostanem v nemocnici , kde mi chcu vyvolavat porod.
Preto sa Vas chcem opytat ci aj vam vyvolavali porod alebo ste rodili prirodzene , t.j. ked sa babo rozhodlo same. Diky

micinecka
13. nov 2014

divecata zavidim vam takto ked to tu citam, moja mala ma uz sice pomalzz5 rokov ale som dia a v case tehotenstva to bolo 21 roko cukrovky, odmakala som si to cely cas, doplakala som sa, nejedla som skoro nic, nabrala som 19 kil 10 mam este stale, rodila som cisarom, dieta bolo velke, rodila dom v 38 tt v 1 den, mala mala 4,5 kg, zvaceny srdcovy sval, tazkosti s dychanim, lietajuce glykemie asi 10 dni, atd atd, teraz je ok, dakujem vsetkym anjelom ale ja mamod porodu asi dalsich 5 vaznych autoimunnych diagnoz a pribuda to rok co rok, takye tehotenstvo mi to fajne spustilo :( dalsie dieta mi nehrozi :( detto je na tom moja sestra rovnako dia rovnako 21 rokov a v 35 tt, glykovany na uz 7 mesiacov medzi 4,5 a 5 viac nemala a dieta je uz teraz velke, ma spuchnute nohy a vela plodovej vody, uz sa len modlim aby to dobre dopadlo !!!potrebovala som sa vyrozpravat pride mi to vsetko strasne nefer , pritom nikomu nic zle ani ziadne tazkosti urcite neprajem 🙂 drzte sa vsetky

wanda123
13. nov 2014

@daubdoubi neboj sa vyvolaneho porodu. chcu vylucit nahody a stavy, chaos s tym spojene

lenusa43
25. jan 2015

ahojte je tu nejaká dia tehuľka pre tento rok? ja som ešte len v 8tt 🙂 glyčky zatiaľ ok, ale ešte nemám ani knižku,len milion otázok!!

vulka
25. jan 2015

@micinecka Ja som svoje tehotenstvá tiež prežívala s väčším stresom, než zdravá mamina, ale nebrala som to tragicky. Stálo ma to síce véééľa peňazí za prúžky, deti boli tiež väčšie, obidve z rôznych príčin po pôrode na JIS-ke, pri každom som pribrala viac než 25 kg, DIAkomplikácie sa tiež nezlepšili, ale som v pohode.

micinecka
25. jan 2015

@vulka ved aj ja, a nastastie aj mala a sestra nakoniec porodila uplne zdrave dieta, bez akychkolvek dibatickych komplikacii, napriek tomu, ze sa stravovala minimalne az do extremu, ma nasebe 25 kil 🙂No zaver je, nikdy viac ten strach, trapenie, merani cukru a bezmocnost!!

Strana
z4