Pôrod doma
Veľmi sa mi páči myšlienka domáceho pôrodu. Myslím si, že pôrod je niečo tak úžasného, že by som ho chcela prežívať so svojím partnerom v kľude doma a s minimálnym počtom ľudí. Bez cudzieho doktora, ktorý by do mňa pchal necitlivo prsty, stresoval mňa a tváril sa aký ťažký zákrok robí. Veď zdravý pôrod nieje zákrok pre skalpel, chirurgické náčinie, gumené rukavice a rúšky na ústach... Práveže je dokázané, že pri pôrode doma ženy a ich deti sú kľudnejšie, väčšina žien, ktoré rodili doma nemajú vôbec potrhanú hrazdu a tak ďalej.... Prečo by sme mali nechať tu najdôležitejšiu vec na svete, to čo nás robí ženou, doktorom? Vec, ktorú máme tak hlboko zakorenenú v nás samých? Veď pri jeho splodení tiež nestojí doktor a nevraví ako a čo. Ako potom prežili ženy keď neboli doktori? A čo Indiánky nemajú doktora, a práve ony sú tie, od ktorých by sme sa mali mnohému učiť. Pôrod je inštinkt a je to najkrajší zážitok a my si ho nechávame brať nemocnicami. Každý človek má v sebe inštinkty prežitia a pôrod je jedným z nich, ženy nepotrebujú vedieť ako majú dýchať ony to už vedia nepotrebujú počuť kydy majú tlačiť ony to už vedia a nepotrebujú ani vedieť ako majú ležať.... Každá žena cíti ako kedy a kde si má ľahnúť, zatlačiť či dýchať. My to všetko vieme len sa musíme prestať pýtať doktorov a začať sa pýtať samy seba...
@jalimag nožky hore, klideček...aby si nám neporodila doma v obyvačke...🙂 Ide dobrý film tak nech nejsu stresy... 🙂
@jalimag admini si sedia na kabli, ze promtne nevymazavaju odveci a provokacne príspevky. ... Ale to by isla vyse polovica prispevkov od "fanaticiek" za pôrod doma prec ;-D to si ma fakt pobavila. Tymto nemyslim zeny, co sa inteligentne bavili za.porod doma. Keby si si spatne prezrele prispevky a citala, vsimnes si, kto sa kde, ako vyjadruje. Aj ty napriklad, tvoj inteligentny zaver"chudery" hovori sam za seba. Prijemny den.
@sardinka333 utiekat sa ku klamstvam je take tvoje, ze? Preco to sem neprisla napisat osobne? Lebo neexistuje ;) a dokonca este osocujes cudziu zenu...to uz je na zalobu... Idem ju upozornit
@sardinka333 urobila sǒ si kopiu tvojich prispevkou a posielam Katke Gazdikovej... Toto je ohovaranie... Pritom to ani niesom ja...ty si paychopatka!!!
@jalimag toto som fakt necakala
@katka.gzd ci si to ty, ci nie, ked je raz niekto na fb a verejny, otvoreny, nuz ma smolu...
@maciatkolulu definuj tu moju smolu....uz aj ty chytas jej zlomyselnost? alebo sa mi snazis niecim vyhrazat? alebo? preco by som sa mala bat, ze vy dve alebo ktokolvek iny uvidi moju fotku alebo verejne info ktore je nulove? o co vam dvom vobec ide teraz? uz aj ty si sa nou nechala tak zmagorit, ze mas potrebu robit zle? neviem sice jak si to predstavujes ale uz len ten umysel je dost na vracanie... fakt smutne jedna aj druha
ale vpohode pokracujte v tomto, nech vidia vsetci co ste zac....
@katka.gzd jeejda si dnes nejaka podrazdena. Ved ja som to nemyslela na teba. Tak klud. Akurat som napisala, ze ked je niekto na fb a verejny, tak ma smolu v tom, ze sa moze hocikto donho pustit, vidi jeho sukromie a proste vsetko a z tohoto dovodu ja na fb nie som. Moji blizky ma poznaju nanludi, kt.su v zahrani pouzivam skype a nemam potrebu si svacat fotky z mojho sukromia na to, aby to ocumovali cudzi. Takze nemam potrebu robit zle, ani nic. Vsak je v celku prijemna nedela, tak si ju nekazme natahovanim.

@sardinka333 len aby si mala koho cekovat a lajkovat... mozno tak sama seba