Ako vnímate ženy, ktoré robia modeling?

mesiacikluna
26. jún 2023

Dobrý večer, mi napadla otázka, lebo viem, že sú ľudia čo na to majú taký negatívnejší názor a preto sa pýtam ako vnímate ženy čo robia modeling? A celkovo s tým súvisiace estetické/plasticko-chirurgické zákroky?
🙂

deti95060810
26. jún 2023

ja úplne ok....
horšie mm , ktorý nepustil dcéru do model. agentury, pritom ju oslovili na ulici....🙄

viestta
26. jún 2023

Nijak špeciálne ich nevnimam

jamimo
26. jún 2023

@mesiacikluna tak napríklad Michaela Kocianová je fajn a nemyslím si že má nejaké plastické operácie za sebou. Natália Pažická detto.... a takých je mnoho

hindakus
26. jún 2023

@mesiacikluna no nič moc, evokuje to ve mne - nevedela nič robit hlavou ani rukami, tak sa vystavuje..

syslik81
26. jún 2023

vela modeliek popritom studuje a tym si plati vysku takze neije pravda ze nic nevedia a tak s predvadzaju ... no su aj take aj onake-kazdeho osobna vec..ak su mlade a maju na to vedia kde je ich hranica- nech si uzivaju zivot -praca to neije lahka a maju co robit ...Praca ako kazda ina ..

abbey1
26. jún 2023

Modeling sa nerovná automaticky plastike a ani prázdnej hlave. Máme skúsenosť v blízkej rodine. Modelka, vyštudovala právo, užila si i luxus i cestovanie, zostala normálna baba. Už je šťastne vydatá matka.

jamimo
26. jún 2023

@hindakus myslíš? Vypočuj si nejaký podcast s Natáliou Pažickou. Inteligentné, múdre, slušné žieňa. Počúvali sme s ňou viacero podcastov a chlap mi hovorí : veľmi dobre rozpráva a ako sa pekne vyjadruje. Neznamená že pekná žena je aj hlúpa. Ále, vlastne som zabudla, tak sa to v spoločnosti traduje 😏 a tie akože škaredé sú tie múdre?

hederamonstera
26. jún 2023

Mat take telo, tak ho tiez vyuzijem😁

aeruginosa
26. jún 2023

Nikdy sa neda zovseobecnovat ziadna skupina ludi, ktora ma nieco spolocne ako napr. tu ten spominany modeling. Toto absolutne neriesim. Taka osoba v mojich ociach nenarastie, ale ani si o nej automaticky nic zle nepomyslim…

jamimo
26. jún 2023

@syslik81 presne napr. aj Ema Mullerová. Šikovná, presadila sa v Paríži, má prácu ktorá ju baví...

vanilkovazmrzka
26. jún 2023

Tak co ta zaujima? Pohlad na modelky alebo na synteticke zeny?

mesiacikluna
autor
26. jún 2023

@vanilkovazmrzka Otázka je jasne položená 🙂

ninusa221
26. jún 2023

@mesiacikluna mala som spolužiačku modelku ktorá mala individuálny plán. Bola úplne normálna v pohode, občas sme zbehli na kávu bola tu veľmi málo.
Musela sa učiť veľmi dobre inak by ju vyhodili ( veľmi dbali na známky)
Potom že vlasy prefarbiť dačo si dať spraviť tetovanie nehrozí.

reanda
26. jún 2023

nezavidim im.. ja by som to nerobila, ani keby mam na to postavu

hindakus
26. jún 2023

@syslik81 no neviem, ja som to ako študentka VŠ odmietla, mala som pocit, že potom by som už nikdy nemohla byť na skutočne prestížnej, zodpovednej pozícii. Napríklad rektorka, premiérka ... Chcela som mať čistú minulosť. Za moje mladosti bola polonahá fotka velký prešlap...

lindous
26. jún 2023

Nemám na ne vyhranený názor, môžem hovoriť iba za jednu, ktorú poznám osobne (ak sa nebavíme o IG modelke, takých je viac, ale naozaj svetové móla) , tá je podľa mňa prirodzene krásna a inteligentná žena, školu si odmakala dupľom, keďže bola stále niekde vycestovaná a veľa sa musela učiť sama... Ale hovorím, to je jedna, zovšeobecniť si na základe toho naozaj netrúfam

svetlonos
26. jún 2023

@deti95060810
hmmm, to aj mna. Panovi sedela v aute dievcina, ktorá vyzerala bud hrozne unavena alebo polosfetovana... Tak ma pri pohlade na nu presla chut.

kiki68
26. jún 2023

@mesiacikluna je to tvrda praca, hodiny casu, cakania, proste to nie je nejake ze nic neviem, tak idem robit toto. Vacsina tych, co nieco naozaj robia, tak vie nie jednu rec, maju minimalne dobru anglictinu. Vela z nich studuje, vela z nich cita knihy a nielen nejake typu lepsie leporelo. A tie hovadiny ako ze pride Fotograf a nieco chce su myty z 90tych rokov. Je tam tym ludi a nikto si to nedovoli. Hlavne nie ked sa zle pozrie a Me too by hned vzalo vec za svoje.

abbey1
26. jún 2023

@hindakus Ono sú aj modelky, ktoré nefotia Playboy. Čiže žiadne polonahé fotky byť nemusia. Niekto má riadne skreslené predstavy o práci modelky.

elmivelmi
27. jún 2023

@mesiacikluna podla mna len minimum modeliek ma
plastiku,ak tak tak upravu nosa a pod.Tie dve ju maju a su top(i ked podla
mna su nepekne)kendal a,bella hadid.
Ja si myslim ze plastickr upravy do modelingu nepatria ani na miss a pod.
A vnimam to ok,taka topmodelka precestuje cely svet,je obdivovana, znama a asi sa moc nenarobi v zivote😀

danica2711
27. jún 2023

ako ženy, ktoré robia modeling. Ako inak by som ich mala vnímať? Každý robí niečo iné...

jaaty
27. jún 2023

@mesiacikluna tiež nerozumiem tomu, prečo musí byť modelka spájaná s esteticko plastickými zákrokmi. Prirodzene krásna žena či už modelka alebo nie 👍, žena “upravená” napichaný perami, vytiahnutými vráskami a zváčšenymi prsiami 👎. A je úplne jedno, čo robí

babulkomale
27. jún 2023

@mesiacikluna normalne modelky su vnimane ako ciste platno na ktore nakreslis co chces. Malokedy su bez mejkapu vyrazne, skor nenapadne.
Poprerabane plastove Ance nafuknute kde treba, su slapky pre bohatych chlapov, ktore sa kvoli zastieraniu svojej skutocnej prace modelkami iba nazyvaju.
Cize na modelky mam nazor ze praca ako kazda ina, mame aj v rodine, aj ja som to chvilu robila ale nebavilo ma to. Obdivujem kto pri tom roky vydrzi.
A tie druhe...nuz slapky a este aj vyzeraju ako nafukovaci transvestiti.

syslik81
27. jún 2023

@hindakus tak ale tvoja mladost v tom pripade(prepac) bola hroooooozne davno ... dnes je nastastie svet daleko zhovievavejsi,a ludia menej odsudzuju i ked na slovensku este riaddne zaostavaju .. bo vela modeliek ma krasnu karieru ,robia moderatorky , su studovane ci podnikaju etc .. neda sa porovnvat co bolo v minulom storoci a co je teraz

kvetinka75
27. jún 2023

nesledujem túto oblasť, takže mi je to jedno. V podstate mi je jedno čo si druhí robia so životom, pokiaľ to nezasahuje do môjho

mladena
27. jún 2023

Neviem, mne sa stalo popri práci na recepcii že ma priamo oslovili či nemám záujem a uvedomila som si že nemám....... teraz už som aj tak stará na to.....zhodou okolností sa to stalo aj mojej bývalej kolegyni že ju oslovili niekde vonku a povedala že občas si ešte prezerá ten kontakt a rozmýšľa čo by bolo keby, ale chcela mať deti a taký normálny život takže tiež sa nikdy neozvala. videla som raz taký nemecký film z 1999 Models- bolo to o živote povedzme druhotriednych modeliek a hrozná depresia (nehovorím že reálne to tak musí byť za každých okolností) ale musím povedať že občas mám pocit že v dnešnej dobe každá čo je trochu krajšia od čerta si namýšľa že je veľká modelka alebo aspoň sa pretŕča na sociálnych sieťach a myslí že ju budú obdivovať.... a skutočne pekné dievčatá sa obvykle o nich ani nevie.

nafka0483
27. jún 2023

@elmivelmi Asi sa moc nenarobi? Tak to sa mylis, tie dievcata su na nohach cele dni...

Mas skreslenu predstavu tak ako slecna/pani v inej diskusii o sluzobnej ceste - ze ide sa tam zaskolit tak to nebude skuzobka ala dovolenka si spoznavanim novych miest. Ako keby skuzobky take boli.

milanemila
27. jún 2023

@mesiacikluna no vacsinou “skarede” a zakomplexovane zeny maju problem s tymi peknymi a automaticky ich oznacuju za hlupe 🤷🏼‍♀️ takze nie nie je kazda modelka hlupana, kt by nedokazala robit nic ine. Rovnako si nemyslim, ze modeling=plasticke operacie a esteticke zakroky.
Ak by dcera alwbo syn mali na taketo povolanie predpoklady a robili by ich to stastnymi, nebudem mat ziadne vyhrady.
Vzdy budem ale trvat na tom, ze najprv vzdelanie a potom nieco taketo, kedze s modelingom sa zacina vo velmi mladom veku.

milanemila
27. jún 2023

@hindakus a teda teraz si rektorka alebo premierka? 🤷🏼‍♀️ ty si modeling mylis s niecim uplne inym, ked tu pises o polonahych fotkach

mladena
27. jún 2023

a je podľa mňa rozdiel medzi modelkou a "modelkou", iné je také nádherné ženy ako je Sklenařiková, ako bolo modelky väčšinou ešte roky 90, zdá sa mi že dnes sa to posúva do nejakej úplne inej čudnej roviny, aj miss Slovensko čo bola súťaž pomerne na úrovni sa mení na neprirodzenú frašku.