Pôrod "doma" v zahraničí
Žienky. Rodila niektorá z vás v zahraničí, no nie v nemocnici? Čo všetko a kde treba vybaviť po pôrode? Lekárov, postenie, prácu máme na Slovensku. Len porodiť sa chystám v cudzine, kedže u nás to ešte stále nie je legálne. 🙈
Ďakujem za každú skúsenosť.
@sono2 goldenes Kreuz je podla mna predrazeny velmi, kamosky tam boli a nie moc spokojne. Jedna mala problem a 15 minut zhanali lekara, hrozny stres. Nakoniec si teda nejak poradili, ale ma komplet znicene panvove dno po 4,6kg dietati prirodzenym sposobom. Jej muz to nedal a odpadol, ako bonus k tomu celemu 😒
@sono2 ono ked mas sukromne pripoistenie, tak doplatis minimum. Ale tak su ine moznosti a kvoli 3 dnom nebudem streckovat. Okrem toho, aj tie sukromne kliniky su hop alebo trop. Ona tam bola dva razy, prve dieta velmi dobre dopadlo a bola spokojna, druhe vobec. Ono tam neslo o Tu vahu, ale ze nevedeli najst lekara. A podobne to bolo v Doblingu, tiez boli taketo situacie. Mozes mat ten pech zrovna. Ja som zvazovala tiez sukromnu, ale tiez mi hovorili rozne recenzie, tak uz som macka rukou. Lebo garanciu clovek nema ani za tie peniaze

@sono2 Rudolfstiftung, Klinik Landstraße ( akoze nebolo to ale, ale Modling je urcite lepsi). Keby cakam druhe tak to bude asi Villach. Ale Rudolfstiftung uz by som nechcela. Velmi natrieskane zenami a male priestory. Ani wc nie je na Kreißsaal, ani sprcha. Cize nic moc v tomto smere.