Pôrod po konizácii

annyko
5. júl 2012

Ahojte! Som 2 roky po konizácii a som teraz v 30. týždni tehotenstva. Môj lekár mi povedal,že môžem vybrať medzi normálnym pôrodom a cisárskym rezom. Neviem ako sa mám rozhodnúť, lebo som počula, že by som mala veľké bolesti pri normálnom pôrode. Prosím Vás poradte mi vy aké máte skúsenosti.

marciixo
26. júl 2013

jaaaj a ziadna odpoved :( Tiez mam teraz tento problem. Sice mi moja uzasna doktorka vysvetlila aky je v tom rozdiel ale predsa len by som rada pocula nazory alebo zazitky inych maminiek s podobnymi skusenostami.

Pri normalnom porode je moznost, ze sa krcok uplne rozleti a porod pojde jedna dve.. pri tomto sa mi vsak nuti otazka ci po rozleteni krcka budeme moct mat este dalsie babo.

Alebo sa krcok vobec neotvori a v tom pripade bude nutna sekcia.

kocky pls o vase skusenosti.

bamb27
26. júl 2013

@marciixo ja som po konizacii a porod bol uplne v pohodicke, rychly ,,,nepocula som o moznosti ze by sa uplne rozletel, nic sa mu nestalo, porodnik sa len pytal ci bol na nom robeny zakrok,,, inak vsetko v pohodicke,,, len ono kazdy organizmus je iny vsakano, niekto moze mat na krcku hrubsie zrasty, pripadne ho mat oslabeny,,, pausalne sa to povedat naozaj neda ako bude postupovat porod ci uz s konizovanym ci nekonizovanym krckom ,,,len moja osobna skusenost, aj tehotenstvo aj porod uplne bezproblemov

angel281
16. okt 2013

ja som tehotná 3 mesiace po konizácii teda teraz už v 6tom mesiaci, ale doposial sa ma žiadny lekár nepýtal aký pôrod chcem, že by s tým mohol byť nejaký problém, musim sa na to opýtať. skôr by ma zaujímalo, či ste počas tehotenstva podstupili nejaké vyšetrenie ohladom krčka maternice- výter/ster? alebo je to možné až po pôrode?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre