Pôrod pri hmotnosti nad 100 kg
Ahojte zaujímalo by ma vy čo ste mali cez 100kg pri pôrode Aký ste mali pôrod?
Uplne v pohode
Maly mal cez 4 kg, narodil sa po 2,5 hodine od odtecenia vody a zaciatku silnejsich kontrakcii. Porod uplne bez problemov.
aj ja som pribrala vyše 20 kíl, čiže pri pôrode som mala cez 100.. ale ja som prenášala a až na 10. deň mi bol pôrod vyvolaný.. a keďže som sa neotvárala a ozvy klesali, urobili mi akútnu sekciu.. ale nemyslím si, žeby to bolo kvôli váhe...
@naty_123 pri dcére som začínala na váhe 95, rodila som s váhou 103,úplne bez problémov , domov som šla s váhou 91 kg. Postupne som doteraz schudla na 70 kg.
Kamoška rodila dokonca s váhou 112 kil,ona už aj na začiatku mala cez 100, takisto nemala ťažký pôrod, hoci ju tým strašili,že čo ak nevytlaci,a podobne. Porodila za necelé dve hodiny od prvej kontrakcie na druhé zatlačenie,smiala sa,že keby mala také ľahké porody vždy,kľudne aj ďalšie tri deti bude mať 😃
ja som pribrala asi 25kg , čiže pri pôrode som mala asi 106 a mala som naplánovaný prirodzene , skončila som nakoniec s akútnou sekciou ale nie kvôli váhe

@naty_123 spolužiačka mala kvôli tomu cisársky. Bývalého kolegu žena ledva stíhala prísť do nemocnice a porodila na chodbe, ďalej nestihla prísť.
Pomohlo?
Pochybujem.