icon

Pôrod s pruhom. Ako bude prebiehať?

evka_
14. sep 2008

ahojte 🙂

chcem sa opytat, ci niektore z vas maju skusenosti s porodom a zaroven pruhom (kylou), ktory nebol predtym chirurgicky odstraneny. Zatial s tym, napriek vacsiemu brusku nemam ziadne problemy, netusim ale co to urobi, ked budem musiet na sale vazne tlacit...

Strana
z2
seuketa
9. sep 2024

@blesura dobry den. Ako ste nakoniec rodili? Ja mam tiez pupocny,nad pupkom a uz dost velky. Dakujem za odpoved

blesura
9. sep 2024

@seuketa dobry den, normalne prirodzene aj druhy porod, rok a pol po porode operacia hernie. Ale porod dobre dopadol, isla to lahsie ako pri prvom. Drzim Vam palce, nech tiez vsetko dobre dopadne a mate zdrave babatko aj vy nech ste v poriadku 🤗❤️

stanovelky
Autor odpoveď zmazal
stanovelky
17. sep 2024

@seuketa aha mám to nad pupkom,a mám ísť sa operovať ale ešte nejdem ak píšu ľudia že majú to viacerí nám to 6 mesiacov. Aké to máš veľké. A sa ti to zvecsilo od kedy to máš ??

seuketa
16. okt 2024

@stanovelky spravilo sa mi to niekedy koncom jula. A uz to mam velke ako dlan. Su dni,ked ma ten pruh velmi boli. Stale si ho musim zatlacat alebo drzat pri vstavani,lahinani atd... Vyzera to strasne.

seuketa
16. okt 2024

@blesura dakujem Vam za odpoved

stanovelky
17. okt 2024

@seuketa tá to tak veľmi sa ti zvecil za taký čas toho sa bojim aja a keď ťa bolieva tá kde trh vydutine ? Lebo aj mne pichá ale inde ,ale ty si aj tehotná ?!

seuketa
18. okt 2024

@stanovelky ano,ja som tehotna este mam pred sebou skoro 2 mesiace. Boli ma to vsade dookola toho pruhu. Su dni ked vobec neboli a niekedy velmi.

stanovelky
19. okt 2024

@seuketa tak nemáš naj..pocit s toho teba bolieva ci pichá .aja mám už nervy na to ale bojím sa ísť. Aj od rodiny nechcem ísť ale takto ich stresujem hoci kedy sa rozplačem že tak sa mi zmenil život ako aj stres nevšímam si nič ma nebavi. Je to hrozne a ešte keď čítam že sa môže priskripnut črevo atd,,to není sranda a ešte sa to zvecuje .dúfam že nestane sa nič držím palce keď si tehotná sa ti zvecil ešte brucho a vecsi tlak je tam dúfam že sa ti nezveci a doktor tu čo povedal že môže operovať po pôrode lebo kamarátka mala ti tá nemohli hneď že Kim sa setko stiahne až potom a stim nemôžeš ani robit nič 2 mesiace. ak som čítala tá max4 kg môžeš dvihnúť za ten čas aby sa to nerostrhlo

Strana
z2