icon

Pôrod v 35. týždni

27. júl 2021

Ahojte. Rodili ste niekto v 35-36tt? Hrozí mi predčasná sekcia. Ako ste to zvládli? A bábätká?

ckatka
27. júl 2021

Zvládneš. Kontaktuj nejakú laktacnu poradkyňu aby si nezanedbala najdôležitejšie...A kľud. Kamoška rodila dvojky v 35tt a krásne zdravé len menšie. Už majú rok nič im nie je. To už je pekný týždeň, takmer donosené babatko. Môj šiel v 37/38 a už mal 3,5 kila apgar 10. Takže delí ta len pár dní.

d_anica
27. júl 2021

Ahoj. Kamoška rodila v 35tt, praskla jej voda a už to išlo. Chlapček mal cca 2,5 kg, boli úplne v pohode, aj rýchlo doma z pôrodnice. Držím palce, nech všetko dobre dopadne!

simonkazga
27. júl 2021

Kamoska rodila dvojicky 34+3. Babatka mali nadhernu vahu 2600g a 2900g. Boli 3 tyzdne v nemocnici a sli domov.

autor
27. júl 2021

Ďakujem vám za odpovede upokojili ste ma ❤️

lydia86
27. júl 2021

Ahoj ja som rodila v 35tt. Od 30tt hrozil predčasný pôrod. Nakoniec odišla voda a bola to akútna sekcia. Dcérka mala 2300g a všetko bolo v poriadku. V nemocnic sme boli 8 dní kvôli váhe. O týždeň má 5 mesiacov a skoro 6kg.😁 Akurát čo nás trápi je že nechce zdvihat hlavičku tak musíme cvičiť Vojtovku. Trocha zostávame v tomto. Iak všetko zatiaľ zvládla v pohode. Držím palce...✊🍀

autor
27. júl 2021

@lydia86 a zo zdravotnej stránky?

ankare
27. júl 2021

Neboj,Tvoje dieťatko už bude určite zrelé a zdravé! Držím palce!

lydia86
27. júl 2021

Zo zdravotnej stránky je v poriadku. Akurát len také drobnosti ako sondaž očného kanálika. Alebo hemangiom. Ale to majú bežne aj donosené detičky. A teraz to cvičenie keďže nechce moc zdvihat hlavičku. Tak miesto 5mesiacov má ako keby 4mesiace. Cvičením sa to všetko dobehne.

zafir
27. júl 2021

Ahoj. Rodila som akútnou sekciou 36+4 /ruptúra maternice/ a malý mal 3200 gr a 52 cm. Apgar 10/10. V inkubátore len 2 dni, zohrieval sa ako jašterička. Žiadne hadičky nič, len si tam v plienke odfukoval.Ťažšie
sa prisával - rýchlo sa unavil a po raze, dvoch zaspal. Nevládal ťahať dlho. Nakoniec nás na 5-ty deň pustili domov. Neboj. Dieťatko už má v 35 tt všetko potrebné vyvinuté. Držím palce, nech všetko dobre dopadne.