Pôrod v Nemecku
ahojte zienky...ma nejaka zena skusenosti s porodom v Nemecku?
a ako to tu funguje?mate dobre skusenosti?rodila som 2-krat na slovensku teraz cakame tretie babo,ale mam obavy z porodu v nemecku,pretoze nemam ziadne skusenosti.radsej by som isla rodit na slovensko,ale kedze mam nemecku zdravotnu poistovnu tak na slovensku by som si asi musela vsetko platit
@1234m kde v Nemecku si?
Oelde -lette...nejakych 40km od Bielefeldu
Ahoj,neviem či je to ešte aktualne.Ale aj ja som rodila dvakrat v Mnichove,teraz čakam každu chvilu na tretí krat🙂
Rodila som v Klinikum Großhadern a nedam dopustiť.Skor by som sa bala rodiť na Slovensku-ako tu tak na fore čitam skusenosti.To čo je tu bežny štandart-epidural,manžel pri porode..atd je na SK luxus čo si musiš platiť....
manzel pri porode atd sa tu neplati?
Pred troma rokmi ked som rodila Ninu,vyzeralo to že manžel nestihne ku pôrodu,lebo sme nemali kde nechať Olivera a sestričky si robili ťažku hlavu,že ako by to vyriešili...🙂Nie manžel je tu skor "povinnosť" a neplati sa ani epidural (PDA),iba povieš že ho chceš.Najlepšie je sa na pôrod "objednať",tak v 35 tyždni-možeš aj skor,v tej ktorej nemocnici chceš rodiť.Vypišeš papiere,absolvuješ vyšetrenia,aby potom ked to na teba prišlo si iba prišla rodiť.

ano ma a je nas tu dost 😉