icon

Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?

mamusia
2. sep 2010

Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?

tinuska0306
11. okt 2014

@ivanauk V predaji je v Brendone, ale za plnu cenu 98eur

ivanauk
12. okt 2014

Ďakujem ale ja som v Uk tak som ho zhanala cez internet,nakoniec som kupila z dianal.sk len za 64€.

listicka2002
12. okt 2014

stale mam dianatall gel na predaj, len som bola necakane v nemocnici tak som nestihla rychlejsie odpisat. 😒

tinuska0306
13. okt 2014

od vera je v Brendone v akcii za 59eur

trgypadl
13. okt 2014

Ahojte
....viete ake ma zlozenie dianatal gel??ste ochotne dat zan tolko penazi??vo svojej podstate mozete pouzit akykolvek lub.gel,a bude to mat rovnaky ucinok

verca007
9. jan 2015

vyhodene peniaze, mala som a kvoli tomu mi po porode nemohli dat hned maleho lebo sa strasne smykal :D

seahorse27
9. jan 2015

Pytala som sa na tento gel mojho porodnika a on sam mi povedal, ze to su vyhodene peniaze, ze mi rovnako posluzi aj obycajny gel, ktory pouziva pri vysetreni, aj co sa dava na brusko pri sone. Ten aj pouzil pri mojom porode a maly sa klzal jedna radost 🙂

jana_pajer
4. mar 2015

Ahojte baby aj ja mám na predaj gel, expiracia do 09/2015,nestihla som ho využit kvôli akútnej sekcii.. Ak mate záujem, tak piste na jana.pajer1985@gmail.com, cena 35 eur

dodina55
2. jún 2015

Ahojte dievcata, aj ja mam jeden na predaj, tiez som ho nestihla vyuzit, len tak tak sme stihli porodnicu 🙂 odfoteny v mojom bazariku

vrtulka20
23. sep 2015

Ak by mala niektorá z vás záujem o Dianatal, mrknite do môjho bazára, exp 10/2016. Nestihla som využiť.

snilko77
13. okt 2015

@mamusia ahoj si pisala ze mas skusenosti s epiduralom bola si spokojna?dobre ti ju pichli citila si teda kontrakcie silneho charakteru či v pohodke dakujem...🙂 zo odpoved

snilko77
13. okt 2015

@seahorse27 ahoj chcela som sa ta spytat ke mas skusenost s pouzitim toho gelu ze či si mala rychly a lahky porod a mala si sline kontrakcie.....dakujem pekne vopred za odpoved..🙂

seahorse27
13. okt 2015

@snilko77 Ahoj. Konkretne s Dianatal gelom skusenost nemam. Pri mojom porode lekar pouzil obycajny gel, aky sa pouziva pri vysetreniach, ako som uz pisala vyssie. Porod som mala pomerne rychly, kontrakcie ale brutalne poslednu hodinu. Samotne tlacenie 5 minut.

mamusia
autor
13. okt 2015

@snilko77 miesto epiduralu by som sla prirodzenou cestou uz len a krasnym porodom, hypnoporod kurz da veeela k porodu,ten odporucam

snilko77
14. okt 2015

@mamusia a moja ty si uz bola na tom hypnoporode ako myslim ten kurz bo ja neviem mam dost strach z toho porodu a nemam rada nemocnice...takze neviem asi preto ten strach.... neviem prave ci by mi pomohlo ten hypno porod....bo fakt sa bojim...preto hladam cesty aby ma to nebolelo aby som to hladko z ladla...bo ja ked som v nemocke mldoby ma chytaju... ale myslim ze ked na to pride a budem mat bolesti tak to hadam dako zvladnem...tak preto skusam hladat čo najlepsie riesenia pre rychly a lahky porod....snad sa mi to podari pre epino som rozhodnuta aj ten gel a rozmyslam aj epidural.......a hladam vsetky mozne cesty ako to zvladnut....ak mate nejake rady a tipy kludne sa ozvite babenky...dakujem mooc

snilko77
14. okt 2015

@seahorse27 aha a mala si aj nieco na utísenie bolestí? a kotrakcie pred tou brutalnou hodinou boli silne? ci? ako ta boleli?ako pri menzese?

mamusia
autor
14. okt 2015

@snilko77 ano bola som,porod som mala nadherny po tom, konecne,treti 🙂 veeeelmi odporucam kazdemu,aj ked nebude rodit podla hypnoporodu,ale vysvetlia cely porod,ako to funguje fyziologicky u Teba,u dietata, pomozu odburat strach atd...velmi super! Oplati sa do toho najviac investovat a potom vyberat uz len vhodnu alternativnu porodnicu,kde to dobre vedia 🙂

seahorse27
14. okt 2015

@snilko77 Nie, nemala som nic. Ja som chcela prirodzeny porod bez zasahov, pokial to ja nejako zvladnem a nenastanu komplikacie. Nemala som ani oxytocin. Kontrakcie som pocitovala ako take tahanie v krizoch, ktore sa postupne zosilnovalo. Tu najtazsiu poslednu hodinu som prezila v sprche a bolest som si zmiernovala horúcou vodou - celkom to pomahalo.

poupatinko
24. jan 2016

Mam na predaj ak by niekto chcel..povodna cena 58eur..predam za 25eur..nestihla som pouzit🙂

evicakovica
3. feb 2016

Ahojte, predam Dianatal gel. Original zabaleny, neotvoreny, aj s dokladom. Osobny odber v BA, imak poslem postou... Nestihla som ho pouzit:(((

oliinka
26. júl 2016

@poupatinko mas ho este?

oliinka
26. júl 2016

@evicakovica mas ho este

evicakovica
27. júl 2016

Uz nie

ema0408
3. aug 2016

dobry den. ak by niekto mal zaujem o dianatal gel, predam za 30 eur original zabaleny. akosi nebol cas ho pouzit.

orieskovalucia
30. aug 2016

@ema0408 ahoj mas este ten dianatal?

emuska08
20. sep 2017

Dievcata mam na predaj DIANATAL este zabaleny, na cene sa vieme dohodnut 🙂 Uz som po porode tak mi tu len zbytocne zabera miesto. Info sprava

kristinaza
27. sep 2017

@emuska08, Dobry den, mate este ten gel ?🙂

emuska08
27. sep 2017

@kristinaza ano 🙂

nikuska00771
22. okt 2017

@emuska08 aká je cena?

emuska08
13. nov 2017