icon

Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?

mamusia
2. sep 2010

Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?

landrea
11. dec 2011

mne tiez neaplikoval doki vsetok, ale ja som mu ho nechala, ze nech pouzije u niekoho , bol poteseny :O)

fivecat
15. dec 2011

ahojte, mne ostal uplne cely neporuseny s trvanlivostou do septembra 2013. Ak mate zaujem ... IP ;0).

danula.ch
17. dec 2011

@renatkas cauky, ja som o tom pocula od kamosky, takze odporucas? 😉
kocky na co je vlastne ten gel dobry? len na to, ze sa babo lahsie klze von, alebo to ma aj nejake ucinky, ze tlmi bolest?

renatkas
17. dec 2011

@danula.ch Dani chces rodit s epi alebo bez? Ked bez tak jednoznacne ten gel vyskusaj, ja by som nevahala ani minutu, ale na sebe odskusane nemam (a uz ani nechcem mat 🙂). Ono sa pise ze by to malo tlmit bolest, ale tu kamosku to bolelo. Vygoogli si ich stranku, tam maju o tom viac...

wieruss
17. dec 2011

Ahojte, zabudla som napisat svoju skusenost s gelom 😀 az teraz ked som zbadala temu tak mi to pripomenulo. Mala som len jednu ampulu na 1 fazu ale myslim ze uplne stacila, podla mna pomohla rychlejsie sa mi dootvarat lebo to trvalo naozaj len chvilu odkedy mi ju dali po klistire + maly sa narodil na par zatlaceni ... Takze podla mna je to fajn vec aj ked uprimne dost draha ... 🙂

danula.ch
18. dec 2011

@renatkas ja iba bez epi. v nitre sa za to poriadne silno priplaca a v stiavnici nedavaju vobec. no, pokukam tu ich oficialnu stranku 🙂
@wieruss aj na bolesti ti to pomohlo?

wieruss
18. dec 2011

@danula.ch na bolesti som si neni ista, kedze nemam s cim porovnavat, ale od bolesti mi dali sestricky cipky takze to si nemyslim ze na bolest to nejak zabera 😅

786215
Odpoveď bola odstránená
786215
Odpoveď bola odstránená
veronikac139
25. jan 2012

ahojte, ak by mal niekto zaujem predam dianatal gel, datum exp. 9, 2013. cena 75E. mne sa bohuzial mala neotocila do porodu tak isla sekciou.

zuzana1331
30. jan 2012

Ahoj, mne tiez ostal cely Dianatal.... rodila som s vyvolavackou, co bolo nakoniec take tempo, ze to jednoducho lekar podat nestihol...
Pustim ho za 70 €, tak ak ma niektora zaujem - budem rada, ze mozem posunut ...

martina1401
30. jan 2012

@zuzana1331 zuzi este mas ten gel?ja by som mala zaujem.

zuzana1331
30. jan 2012

@martina1401 Mati, ano, len dnes vecer som tu o tom pisala.

aniicka24
13. mar 2012

ahoj kamaratka predava ten gel za 70eur nestihla ho pouzit davam to tu cez mna lebo ani na pc sa nedostane tak ak mate niektora zaujem ozvyte sa 😉 😉 😉

wieruss
9. apr 2012

Ahojte , nepreda niektora ampulku 1. Fazy Dianatalu? Kamoska zhana, lebo 2. Fazu ma a ta prva staci aj jedna 🙂 dajte vediet prosim IP

dagiii
9. apr 2012

Ahojte, ak máte záujem, predávam Dianatal gel s expiráciou 09/2013. Je nový, nepoužitý, rozbalený je len vrchný papierový obal. V nemocnici mi ho nestihli aplikovať. V prípade záujmu píšte na szabova.dagmar@gmail.com. Cena: 70 EUR, prípadne dohodou, rýchla dodávka.

katik1
13. apr 2012

Ahojte, ja mám tiež doma ešte 1 ampulku na 1.dobu pôrodnú a 1. na 2.dobu pôrodnú, tak ak má niekto záujem predám ich za 50 eur. Celé balenie víde 103 eur, tak ak niekto chce.... Mne aplikovali len 1. ampulku na 1. dobu a išlo to dosť rýchlo tak viac nestihli. Je to super vec, aj doktor mi po pôrode povedal, že super že som si to doniesla lebo porodiť 4kg dieťatko s jedným stehom .... 😉

adman
21. apr 2012

v slovenských internetových aj obyčajných lekárňach Dianatal gel predávajú za asi 100Eur, ale v Čechách ho kúpite za 1538 Kč až 1629 Kč. Tak si to prepočítajte na Eura - vychádza to na cca 61Eur až 65Eur, kde sa po ceste zo Švajčiarska do Čiech a Slovenska nabrali také rozdiely? 🙄

perseida
26. apr 2012

Ahojte, aj mne zostal novy nepouzity Dianatal gel, nastastie som mala taky rychly porod, ze som ho nepotrebovala, takze ak ma niekto zaujem, napiste mi cez IP, expiracia 09/13, povodna cena 107EUR, teraz 80 EUR.

daniela4
15. máj 2012

Ahojte. kto by chcel, mám na predaj celý nepoužitý Dianatal gel, expirácia 9/2013 za 75€. ja som nakoniec rodila cisárskym, tak som ho nepoužila. v prípade záujmu sa mi ozvite na mail daniellka4@orangemail.sk alebo na t.č. 0915382745.

anna72
15. máj 2012

Ja skúsenosti s gelom mám rodila som v decembri a pol mi podaný tesne pred pôrodom, lekár ma síce nastrihol ale len trochu zatlačila som asi trikrát a maličký bol vonku. Pôrodné cesty sa mi hojili veľmi rýchlo a zachvíľu som bola fit ja gel odporúčam i keď tá cena je trošku vysoká. ☹

petula239
15. máj 2012

Ahojte, ja mam tiež na predaj este jednu ampulku na 1 fazu a jednu na 2 fazu a jeden aplikátor, aj s poštou ponukam za 65Eur. staci sa ozvať 🙂 exp. 2013

mima1983
30. máj 2012

@zuzana1331 ahoj mam zaujem o ten gel 🙂

katuskaaa29
3. jún 2012

Ahojte, ja som mala tento gel pi porode a vrelo odpooucam!!!! Mne to vela poomohla aj zo psychickej stranky a aj z fyzickej, z vnutra som sa vobec nepotrhala a z vnoka len par stehov som mala.

tiuska77
12. jún 2012

Ahojte.... ja som si ho kúpila..podľa referencii som si chcela uľahčiť pôrod, ale mala som na prvorodičku taký rýchly pôrod, že mi ho nestihli ani aplikovať...tak ho posúvam ďalej.... za 75€ aj s poštovným exp do 9/2013... ozvite sa 🙂

cieficka
28. jún 2012

ahojte...aj ja som rodila rychlejsie, nez bol plan a gel mi nestihli aplikovat..🙂 ak by ste mali zaujem tak rada posuniem dalej...je to este zabalene, expiracia 8/2015 a cena 70 €...

nadoviva
Odpoveď bola odstránená
zuzanqa123
Odpoveď bola odstránená
aicul127
31. júl 2012

Ahojte,
rovnako mam na predaj Dianatal- tiez mi ho nestihli aplikovat, expiracia 08/2015. Cena 70EUR. Som z BA.

janinkapm
1. aug 2012

Ahojte, nepredava nahodou niektora iba 1.ampulku? Dostala som tento gel, ale babula, ktora mi ho darovala, 1. ampulku vyuzila. Dakujem