icon

Potili ste sa aj vy po pôrode?

lara30
6. máj 2013

Maly ste aj Vy hned po porode neustale potenie ? Asi zo dva dny v kuse zomna doslova lial pot mi sestricky menily kosele .....

hajajanka
6. máj 2013

Ano, je to normalne 😉 Po case sa to ustali.

kingstonka
6. máj 2013

ano- aj ja som musele menit kosele o 106 🙂

kvetinka211
6. máj 2013

@lara30 ano, ale myslim ze to bolo vdaka tomu nechutnemu sackovemu igelitu pod plachtou a kureniu co sa nedalo vypnut ... budila som sa spotena so strasnou zimnicou ... doma som uz takyto problem nemala 🙂

ivanat
6. máj 2013

Tak ja som bola 3 dni v kuse mokrá, pyžamo, plachta, ešte aj perina ☹ V noci som sa zobudila na to, akoby som bola namočená vo vani... Neviem či sú také stavy aj po normálnom pôrode, ja som mala sekciu.

bimbas
6. máj 2013

fúúú, a ešte ako!!.......mokrá ako myš,každú noc ....trvalo to cca 2 týždne

evkakorcek
6. máj 2013

Ja som sa potila ako divá!! a to nie len tesne po pôrode, ale ešte 5 mes. potom. To bolo moje najteplejšie a nejpekelnejšie leto v živote!!! Tie hormony sú beťarovina 😒

helsinka
6. máj 2013

brutálne, asi tak mesiac intenzívne (bolo to dosť nepríjemné, ešte bolo aj horúce leto), potom to postupne ustupovalo . . .

badovabarca
6. máj 2013

ja do kym som neprestala kojit cca 6 mes. a tiez bolo horucle leto 4 mes. za noc som sa 2 x prezliekala bo som mohla zmykat nocne kosele :O(

bubka35
7. máj 2013

rodila som prirodzene a potila som sa desne asi 3tyzdne postupne to odoznelo a vtedy mi aj konecne odpuchli koncatiny 🙂

andy171
29. okt 2013

ano a velmi,predtým som sa nepotila ani v lete a teraz??? v noci aj 3x sa prezliekam,u mna ešte to trvá som len 2 týždne po porode..dufam že čoskoro prestane 🙂

senta_sofia
29. okt 2013

dufam, ze odpoved - jak hovado je dostatocne vystizna 🙂

moon1979
29. okt 2013

presne ... ako hovado 😀 😀 😀
je to normálne, ide o zmenu hormonov a dosť brutálnu tak telo reaguje takto nenormálne ... navyše je to mnohokrát spojené so zimnicou ...

aktiz
29. okt 2013

aj ja som sa potila a v noci som mala normálne zimnicu a pritom som sa musela prezliecť,lebo som bola mokrá. trvalo to asi 2-3 týždne.

gab
29. okt 2013

ano, 2-3 x som sa v noci prezliekala, uplne mokra, ako keby som sa namocila do vane 😀, trvalo to cca 3 tyzdne, ale bolo to neprijemne,