icon

Použitý Aniball

2. apr 2025

Zdravím, myslíte že použitý aniball sa oplatí kúpiť? Používala by som ho s ochranou. 😅

Strana
z2
autor
4. apr 2025

@ki__ a za koľko by ste ho predali?

ki__
4. apr 2025

35€
Ale (asi) nemám k tomu krabicu a ten meter, čo k tomu bol. Ale kupovala som k tomu tiež aj dezinfekčné utierky z ktorých chýba pár. Tak to vám môžem tiež pribaliť.

niki_j
4. apr 2025

Mne aniball velmi pomohol, nemala som nastrih, vedela som ovela lepsie pracovat s dychom a tlacit ( porovnavam s prvym porodom bez aniballu ) , pre mna to bol uplne iny porod , citila som sa ovela istejsie. Napr odsavacku som pri dvoch detoch pouzila mozno 10 krat a to som kojila 4 roky takmer nonstop 🙂

autor
4. apr 2025

@niki_j ja by som chcela odsávačku lebo väčšinou v našej rodine mali problém kojit a bábo sa nechcelo prisat tak si odsavali a bábo pilo z fľašky. Ale oni mali ešte ručne odsávačky 😅 teraz už sú aj také čo sú do podprsenky.

kiki68
4. apr 2025

Za mna odsavacka nula bodov, mam dve a neviem ci to bude u mna pouzitelne. Ja som nic neodsala skoro, cize toto by som tiez nekupovala, najprv si to skus v nemocke ked tak, maju tam vacsinou medelu a ta je dobra.

44janica44
4. apr 2025

@sono2 🙂)) presne. Bazarove veci nemám problém- operiem, vyčistim a som spoko (nové napr. Oblecko z obchodu tiež obsahuje pekný bordel - mnoho chemikalii, ktoré bránia vzniku plesní počas dlhych prevozov väčšinou z ciny)

Hotel neznášam- nosím si svoju pogumovanu plachtu, vankúš a deku, uteráky a všetko dezinfikujem🙂) mne sa tie periny hnusia.

niki_j
5. apr 2025

Odsavacka nieje uplne naj riesenie pri probleme s kojenim, ak babo nepapa tak ok odsat a pomocou cievky prikrmovat ale babo davat na prsnik a tak … nie z flase, to je potom zaciatok konca kojenia 🙂

beky223
5. apr 2025

Ak chceš, ja ti použitý aniball pošlem aj len za poštovné... Ak ho doma nájdem 🙈

Strana
z2