Právo otca byť pri pôrode bez prípravy
ma muz pravo byt pri porode ak si to zela zena ak nema za sebou pripravu ?
by ma celkom zaujímalo ako sa dá taká príprava dokladovať ...
Moj muz nemal nijaku pripravu a bol pri porode pred 25 rokmi a pred 23 rokmi.
Vtedy to bol vsade v zahranici normalny standard, a odvtedy urcite aj na Sk doba pokrocila k lepsiemu a nepraktizuju zbytocnu buzeraciu ludi. Aka priprava? Chlap moze so sebou slahnut aj po priprave, a naopak, ak je to normalny clovek, nepotrebuje nijaku pripravu, aby bol svojej manzelke napomocny-najma v prvej dobe porodnej.....
Na to je akože potrebná nejaká príprava 😀 ? Celkom si to neviem presdtaviť ako taká príprava muža na pôrod vyzerá 😀
Jasne ze hej, ved ten muž ta neodrodi😁 ci prípravu aby neodpadol?
Na to je akože potrebná nejaká príprava 😀 ? Celkom si to neviem presdtaviť ako taká príprava muža na pôrod vyzerá 😀
aj v pripade ze nemal ziadnu pripravu moze tam byt,
@tomika01 na priprave ho naucia ako byt uzitocny v jednotlivych fazach, ako moze mamicke pomoct, ci bude lietat po to co potrebuje alebo bude masirovat alebo robit stojan aby sa o neho oprela, a podobne veci
@tomika01 priprava spociva nielen v debatach, ale i ukazkach masazi, uvolnovacich technik, presne vies co mas jest, ja som chodila so skupinou i cvicit/plavat...muz vedel ako so mnou predychavat, mali sme prvu pomoc atd...ja na nu nedam dopustit - bola som kludna ako anglican, porody do pol hodky bez "saskovania", dva posledne uz bez nastrihu a sitia lebo som presne vedela co a ako. Lekarka co ma rodila sa smiala, ze uz stvrte mozem sama doma odrodit
Na stranke nemocnice kam chceme ist je pisane ze je potr
ebna priprava ale neda sa tam dovolat
To myslia asi v zmysle, že sa má pripraviť - obliecť do toho skafandra, co dávajú pred pôrodom mužom na oblecenie a umyť si ruky.
To myslia asi v zmysle, že sa má pripraviť - obliecť do toho skafandra, co dávajú pred pôrodom mužom na oblecenie a umyť si ruky.
Aha tak to máte nejaké špeciálne. 😀 O takom niečom som ešte nepočula. Pýtaj sa asi teda osobne na oddelení.
Plánuješ rodiť v zahraničí?napr.v Čechách mi rodila švagriná a švagor prípravu musel mať(absolvoval ju priamo v nemocnici),inak by pri pôrode nemohol byť.Na Slovensku neviem v ktorej nemocnici je povinná príprava.🤔pred 16-timi rokmi ju môj muž nepotreboval a ani minulý rok.
Plánuješ rodiť v zahraničí?napr.v Čechách mi rodila švagriná a švagor prípravu musel mať(absolvoval ju priamo v nemocnici),inak by pri pôrode nemohol byť.Na Slovensku neviem v ktorej nemocnici je povinná príprava.🤔pred 16-timi rokmi ju môj muž nepotreboval a ani minulý rok.
@stranakovazuzana0 nie tu v Komárne

Môj muž nemal nijaku prípravu a bol pri pôrode