Predpôrodné bolesti
Ahojte žienky, 4.12 mám termín a posledné dva tyzdné sa cítim hrozne už poriadne nevladzem všetko ma boli. Ako ste sa cítili vy pred pôrodom ? Ďakujem za radu mamičky 🙃
@paulinafabryova presne ako pise
@pininka .. Posledny mesac hroza des. Normalne som dokazala fungovat len rano/doobeda trocha, neskorej som uz isla len tak na 10%. Nikde som nemohla chodit, lebo maly mi tlacil dole na vsetky mozne organy, hockedy uz som myslela, ze ho porodim niekde v Tescu pri pokladni 😁 a na WC som bola prisaham kazdej stvrt hodky..krachovali sme na toaletakoch😂😂 takze pre mna bolo nemyslitelne ist niekam dlhsie ako na pol hodky😂
No fakt zavidim tym zenam co su ako srnky, behaju, prechadzaju sa ☺
@beuss hrôza nevladzem robiť ani domáce prace :D môj muž musí chodiť aj do obchodu
@paulinafabryova tak to ja som vladala..ale to je o inom..ja som straaaasne poriadku milovna😂 keby ma rozdrapit malo, poriadok musim mat😂😂 akurad vysaval partner, ine som mu nedovolila😂😂
@paulinafabryova ja som len v siedmom mesiaci ale uz teraz mavam zle dni,a moj muz sa nestazuje ze si vsetko robi sam...ked budem tesne pred porodom ako ty,tak sa tym ze nevladzem nebudem nijako trapit;)
Ja som našťastie nevedela ani že som tehotná 🙏🏽 Dokonca v deň pôrodu som bola ešte na manželovom zápase, nakúpiť, behala som po schodoch a ešte aj do pôrodnice som si to vybehla rovno po schodoch priamo na pôr.sál 😂

@paulinafabryova tak isto hrozne a posledné dva týždne to bolo vyslovene utrpenie, pôrodu som sa nebála,brala som ho ako vykúpenie.