Predzvesť pôrodu

stanislavagajosova
16. okt 2013

Ahojte, som v 37 t.t a už druhý deň mám skoro stále tvrdé bruško. Celý deň som pomerne bez bolesti, ale večer akoby nižšie pod bruškom mám slabé krče alebo take ostré pichnutie. Včera ma aj trocha pobolievalo bruško ked sa drobček hýbal. A posledný týždeň mi stále v noci trpnu ruky, dosť to boli. Čo tovšetko môže znamenať?

marduliena
16. okt 2013

Ahoj to tvrdnutie bruška to su kontrakcie,tie tŕpnutie rúk neviem čo znamená s tým som sa nestretla.Ja som od 6mesiaca brala mangnezium lebo my tvrdlo brucho potom my ho vysadila v 37 týždni, a ja som mala potom skoro stále tvrdé brucho bolo to nepríjemné.

severinav
16. okt 2013

@stanislavagajosova Ahoj, ja som na tom presne tak isto a tiez som 37tt 🙂 Presne to co opisujes. To trpnutie ruk mam ale dlhsie, da sa to vydrzat

stanislavagajosova
autor
16. okt 2013

@marduliena Keď si mala tvrdé bruško bolo to tak do termínu pôrodu, alebo to prišlo skôr?

mia17
16. okt 2013

ja som mala to tŕpnutie rúk v noci tiež párkrát. Ale ako prišlo, tak aj odišlo. Stávalo sa mi to vtedy keď som zabudla zobrať magnézium.

marduliena
16. okt 2013

@stanislavagajosova Ked som čakala prvé tak tiež v 37 týždny my začalo tvrdnut, bolo to nepríjemne ked som chodila my hlavne tvrdlo ked som išla na wc tak som si myslela že porodim.

stanislavagajosova
autor
16. okt 2013

Tieto posledné dni sú nekonečné a hlavne plné otázok... či už! Asi by som bola najradšej keby to príde hneď a máme pokoj a s bábätkom si už užívame krásne chvíle doma 🙂

barbara088
16. okt 2013

mne tvrdne brusko aj viac krat razy za den a to som 31tt...a to trpnutie ruk mavam tiez v noci ale co to znamena neviem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre