Príznaky prichádzajúceho pôrodu: Skúsenosti a rady
skoro rano som sa zobudila na bolesti ako pri slabej menstruacii a bolest krizov. Preslo to po par minutach. potom den dva vobec nic a potom znova to iste a dokonca v priblizne rovnakom case nadranom. Opakuje sa to posledny tyzden. Sem tam tvrdne vecer brusko. Som 38+5tt. Ine priznaky nie su. Moze to byt prichadzajuci porod v najblizsich dnoch??
Ja som to mala cca 2-3tyzdne pred porodom. Tzv-poslickovia. Telo sa uz pripravuje na finale 😉
@anonym_autor ja ti napíšem ako som spoznala ,ze ide o porod. Ráno som sa zobudila a mala som mokro ( prvá myšlienka, ze som sa pocikala) šla som na wc , osprchovať sa a ochvilu som mala opat mokro ,to mi uz prišlo divne,sla som opat na wc a uz to bolo aj take sfarbené do ružová. Vedela som, ktora bije . Bolesti som nemala, ale ako prvorodicka som sla hned do pôrodnice, keďže som čítala, ze ked odteká plodová voda treba ísť. Tam mi to potvrdili a uz si ma tam nechali ,porodila som vsak az na ďalší den ráno. Pri druhom si dam asi načas 😀
@anonym_autor ja ti napíšem ako som spoznala ,ze ide o porod. Ráno som sa zobudila a mala som mokro ( prvá myšlienka, ze som sa pocikala) šla som na wc , osprchovať sa a ochvilu som mala opat mokro ,to mi uz prišlo divne,sla som opat na wc a uz to bolo aj take sfarbené do ružová. Vedela som, ktora bije . Bolesti som nemala, ale ako prvorodicka som sla hned do pôrodnice, keďže som čítala, ze ked odteká plodová voda treba ísť. Tam mi to potvrdili a uz si ma tam nechali ,porodila som vsak az na ďalší den ráno. Pri druhom si dam asi načas 😀
@anonym_90897a mne pri prvom začali kontrakcie v stredu o 14,30. Presne si pamätám 😅 a hned šupy bomby,ale teda nepravidelné a tak...do nemocnice som prišla v noci o 2, keď už boli viacmenej po 5 minútach. Prišla som na 4 cm, že ideál 😁 maly sa narodil toho dna 12,30. Takže dooost dlho to cele trvalo.
Pri druhom mi praskla voda poobede o 4. Bez bolesti,poslickov, kontrakcií. Šla som do pôrodnice, bola som na 3 cm.. slabe bolesti mi zacali okolo 7 vecer, asi.. okolo 9 uz silnejsie, vysetrili ma a ze stale 3 cm. Ešte som bola na normalnej izbe, ze ved to potrvaaaa a na box ma daju od 4 cm. A zrazu zacali šupy, pred 10 som za nimi šla, ze asi sa to posunulo. Doktorka ma vysetrila,ze skoro zajdena branka.. ledva som dosla na porodny box, zrazu fofry,par zatlaceni a mala bola na svete 😁 takže ja som tiez po prvom porode predpokladala ako to bude trvat,ale nakoniec to malo dost rýchly spád... Tak len pre istotu pisem 😁

@anonym_autor ja som toto mala 2 týždne každú deň pred pôrodom. Keď to naozaj prišlo nevedela som to rozlíšiť až dokým mi nepraskla voda v spánku 😅