Problém s farbením vlasov po pôrode
Prosim poradte! Som uz takmer rok po porode a vobec mi nechyta farba teda chyti ale nie pekna blond ale taka zlto-oranzova. Prirodzene som hneda. Neviem ci ste sa niektora s tym stretla ak ano tak kedy sa to znormalizovalo? Alebo by ste sa radsej pustili do tej hnedej trosku by som sa bala vysledku. Este chcem spomenut ze kojila som len 1 tyzden cize pre hormony to asi nieje. Dakujem za kazdu radu.
Ved prave ze uz aj to som skusila. . . Snazila sa ale aj tak nepomohlo
skusala som cca po pol roku a tiez mi to ostalo , po cca roku mi uz chytila celkom pekne , drzim palce
@mariam2552 nechať farbu dlhšie? vyskúšať inú značku? je možné, že aj výrobca v tej pôvodnej niečo "vylepšil" a už to nie je ono...
daj si svetlo hnedu.. ci chces byt len blond??
O dakujem za odpoved dufam, ze to tak bude. . . lebo to je velmi neprijemne..
@erickatt no na blond som zvyknuta a hl. Manzel by chcel aby som ostala blond 🙂
Ak chces. Poslem ti profi fatbu, vyskusas. Uvidis,
Ja by som tiez na tvojom mieste vyskusala kadernicku. Mne v tehu zacala kazda farba chytat iba do cierna. Standardne nosim mahagon. Zacala som chodit ku kadernicke na farbenie a vzdy sa mi trafi do farby. Ale ked som videla co vsetko miesala dokopy prvykrat, mysleka som, ze budem vyzerat ako saso z cirkusu 😉 skratka hormony robia svoje. Nekojis nahodou este? To ma na to vraj tiez vplyv prave kvoli hormonom.
Vyskusaj ked chces ist na blond u kadernicky setrny melir, ten farbu urcite stiahne,
ja som tak bola, lebo mi farba absolutne nechytala a vysledok - maximalna spokojnost 🙂
Drzim palce
Zienky, farbili ste si vlasy aj v tehotenstve? Ja mam trosku strach z chemikalii pre otehotnenim v pohode ale teraz sa trosju bojim...
@mimacek ahoj.normalne som si farbila vlasy 🙂

@mariam2552 skus sa dat nafarbit kadernicke..oni vedia lepsie namiesat farbu.