Prvé tehotenstvo prenášanie a čo druhé?
ahojte...cakam druhe babo..prveho syna som prenašala 2 tyzdne...chcela by som vedet aka je pravdepodobnost ze budem prenášat aj druhe babo... 🙂
Ahoj, ja som prvu dceru prenasala tyzden a druhu skoro 2 😎
sestra mala zase obidva porody vyvolavane...
ja som ani jedno neprenasala vsetky skor o 3tyzdne 10dni 9dni ale moja svagrina prenasala viac ako 2tyzdne no druhe decko sa jej narodilo myslim ze o 7dni skor presne nepamatam takze to sa neda predpovedat mozes aj nemusis prenasat
to ze si "prenasala" v 1.-vom tehu nema ziadny vplyv na terajsie tehotenstvo. len by si mala mat rychlejsi druhy porod, ale ani to nemusi byt. ja som v 1. tehu rodila 6 dni pred terminom, bolesti 5 hodin, 2. tehu porod bol 4 dni po termine, bolesti takmer 2 dni 😖
ja si myslim, ze je vacsia pravdepodobnost aj pri druhom, hlavne ak je menstruacny cyklus zeny dlhsi ako 28 dni, ja som mavala 31-33 dni a prenasala som obidvoch...
ja som prve prenasala viac ako 2 T porodila som az s vyvolavackou aj to za 24 hodin a druhe v pohode 4 dni pred terminom, dostala som bolesti, na chodbe v nemocke mi odtiekla voda
catrin1, ja som prveho prenasala 11 dni, druheho 9 dni a teraz uz prenasam 2 dni. Ale myslim ze s MS to nic nema spolocne lebo som ju mala pravidelnu ako hodinky
ja som prenášala obe deti jedno dva týždne a druhé jeden týždeň a tretie uvidím 😉
neries to...to , ze prve bolo prenasene hned neznamena, ze musi byt aj dalsie... 😉 to je presne ako ked sa opytas ci je prve tehu horsie ako druhe...kazda tehotnost je ina, takze sa neda z urcitostou povedat ako dopadne ta dalsia..uz to vydrz, mas to za par 🙂 ..tak krasne tehulkovanie a nech mas svoje dievcatko cim skôr pri sebe 😉
ja som prenasala pri obi2 tehotenstvach.prve tehu 2 tyz..,vyvolavali porod rodila som 22 hod.,2 tehu po tyz.prenasania tiez vyvolavali po 10 hod. to skoncilo sekciou....
prve som neprenasala, narodilo sa 2dni pred terminom, druhe vyzera, ze von ani na termin nepojde a bohvie, kolko mu to este potrva ☹

vlastne skusenosti este nemam, ale moja mama prenasala brata 2 tyzdne a ja som sa narodila o tyzden skor 🙂 asi sa to neda predpovedat 🙂